Süper amatörde zorlu hafta | Güney Gazetesi Mersin

Süper amatörde zorlu hafta

Süper amatörde zorlu hafta


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Süper Amatör A ve B Grubu bu hafta çekişmeli maçlara sahne olacak. Pazar günü oynanacak karşılaşmalarda A Grubu’nda lider Mersin Camspor Tarsus Belediyespor ile, B Grubunda ise lider Mersin 33 FK, 3. sıradaki Mut İdman Yurdu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 

 

Mersin Süper A Grubu 14. Haftası Cumartesi oynanacak 2 maç ile başlayacak. Grubunun son sıralarında bulunan Mersin Yolspor kendisi ile aynı kaderi paylaşan İdman Yurdu 1925 Spor’u konuk edecek.  Toroslar Suni Çim Sahada oynanacak karşılaşma 13.00’te başlayacak. Cumartesi oynanacak diğer maç ise 6. Sıradaki Mersin Ormanspor ile 3. Sıradaki Akdeniz Belediyespor arasında. Seyfi Ali Türkoğlu Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 14.30.

A Grubunda yarın ise lider Mersin Camspor, grubunun son sırasında bulunan Tarsus Belediyespor’a konuk olacak. 100.Yıl Faruk Sodan Sahası’nda oynanacak karşılaşma 14.00’te başlayacak.

2. sıradaki Mezitli 33 Spor ise Karacailyas Veteranlarspor ile Karacailyas Stadı’nda saat 14.00’te karşı karşıya gelecek. Kuvayi Milliyespor ise saat 14.30’da Seyfi Ali Türkoğlu Stadı’nda Silifke İdman Yurdu’nu konuk edecek.

 

 

B GRUBUNDA LİDER MERSİN 33 FK İLE MUT MÜCADELESİ

 

B Grubunda bu hafta oynanacak 13 hafta karşılaşması ise Cumartesi oynanacak 2 karşılaşma ile başlayacak. Geçen hafta Mut İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalarak liderliği kaptıran Erdemli Belediyespor ile Akdenizgücü bugün saat 14.00’te Erdemli İlçe Stadı’nda karşılaşacak. Cumartesi oynanacak bir başka karşılaşma ise 100.Yıl Faruk Sodan Sahası’nda Tarsusspor ile Erdemlispor arasında oynanacak.

 

 

 

 

Pazar günü ise saat 16.00’da ise Toroslar Suni Çim Sahası kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak. Haftaya lider olarak giren Mersin 33 FK, iyi bir çıkış yakalayarak 3. sıraya yükselen Mut İdman Yurdu Belediyespor’u ağırlayacak. Saat 14.00’te ise Erdemli İlçe Stadı’nda Erdemli Limonspor ile Çukurova Birlik FK maçı oynanacak. Tarsus Kırklar Sırtı Sahası’nda oynanacak Tarsusgücü ile Erdemli Yörükspor arasındaki karşılaşma ise yine saat 14.00’te başlayacak.