Bir göç hikayesi: Roza | Güney Gazetesi Mersin

Bir göç hikayesi: Roza

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hamit İzol’un aynı isimli kitabından uyarlanan “Roza” filminin çekimleri sırasında film setini ziyaret ederek, oyuncularla bir araya geldi. Çilek Mahallesi’nde çekimleri devam eden sette filmin kadrosuyla buluşan Başkan Seçer’e, Hamit İzol da eşlik etti.

Bir göç hikayesi: Roza


Başkan Seçer, Şanlıurfa’dan Mersin’e uzanan bir göç hikayesini konu alan filmin kadrosunda yer alan oyunculardan Belçim Bilgin, Fikret Kuşkan, Bahar Şahin, Burak Sevinç, Arin Alkış, Ümit Çırak, Deniz Bolışık, Yönetmen Mustafa Kotan ve Görüntü Yönetmeni Aşkın Sağıroğlu ile buluştu. Başkan Seçer, ekip ile hem Mersin hem de film hakkında sohbet etti.

Başkan Seçer, oyuncularla sohbetinin ardından monitör başına geçerek, çekim esnasından da bir sahne izledi.  Seçer, film ekibi ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mevsimlik işçi olarak Şanlıurfa’dan Mersin’e göç eden bir ailenin dramını konu alan film, gelecek yıl vizyona girerek seyircisiyle buluşacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi de filme katkı sunarken, Şehir Tiyatrosu’ndan oyuncular da filmde rol alıyor. (Haber Merkezi)