TİY Kulüp Başkanı Murat Gül’den sevindirici haber; “Bu hafta transfer tahtasını açacağız” | Güney Gazetesi Mersin

TİY Kulüp Başkanı Murat Gül’den sevindirici haber; “Bu hafta transfer tahtasını açacağız”

TİY Kulüp Başkanı Murat Gül’den sevindirici haber;   “Bu hafta transfer tahtasını açacağız”


HASAN KÜÇÜK

 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Murat Gül, Belediye Başkanı Haluk Bozdağan ile görüşme yaptıklarını ve destek sözü verdiğini ifade ederek “Bu hafta transfer tahtasını açacağız” dedi.

Maddi olarak zor günler geçiren ve geçen hafta  gerçekleştirilen olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Murat Gül, sosyal medya üzerinden katıldığı canlı yayında takımı yaşatmak için bir model yapacaklarını söyledi. Birilerinin ağzına bakmaktan usandıklarını ifade ederek sabırlı olunması gerektiğini anlatan Gül, çok güzel projelerimiz var. Bu hafta para da gelecek. Düğüm çözülecek ondan sonra projelerimiz başlayacak. İnsanlar aceleci. Birileri gelsin buraya 100 milyon lira koysun bizi kurtarsın. Hayır biz kendimiz kendimizi kurtaracağız. Bu geçici bir rahatlama. Kimse bir şey almadan bir şey vermiyor” dedi.

 

“BAŞKAN BOZDOĞAN SAHAYA İNECEĞİNİ SÖYLEDİ”

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın kendilerini çağırdığını ve bir görüşme gerçekleştirdiklerini anlatan Gül, “Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan sahaya ineceğini, bizlerle temasa geçeceğini ve işin içine halkıda sokacağını söyledi. Transfer tahtasını bu hafta açacağız. Sorunları çözeceğiz. Ama bunlar geçici şeyler. Biz bu destek konusunu halka yayacağız. Herkes biri gelsin yüksek miktarda para versin bu takımı kurtarsın. Öyle bir dünya yok” ifadelerini kullandı.

 

“37 MİLYON BORÇ VAR”

Takımın Haziran’a kadar ödenmesi gereken 37 milyon lira borcu olduğunu anlatan Gül şunları söyledi: “Tarsus İdman Yurdu çok sıkıntılı. 27 Aralık’ta Tarsus’un kurtuluşu ile hep beraber birlik ortaya koyalım. Geçmiş geçmişte kaldı. Biz bu seneye bakalım. Bu takım ligde kalsın. Biz Tarsus’u ayağa kaldıracağız. Herkesi bütün esnaflar olsun iş adamları olsun bu ruhu yakalayacağız. Kimseye mahcup olmayacağız bunu başaracağız. Yıllardır bu takım belediye desteği olmadan yürümemiş. Biz bundan sonra bu süreci sağlayacağız. Biz küme düşmeyeceğiz. Geleceğe dair ümitliyiz. Taşıma su ile dönmüyor. Sürekli geliri olan bir takım haline getirmeliyiz. Yoksa böyle gelmiş böyle gider.”