“Sağlıklı, mutlu yıllar” | Güney Gazetesi Mersin

“Sağlıklı, mutlu yıllar”

CHP Kadın Kooperatifleri Mersin Temsilcisi, iş kadını Olgu Erol Karaaslan, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“Sağlıklı, mutlu yıllar”


Geride bıraktığımız 2022 yılında kadına, çocuklara, engellilere, doğaya, emekçilere, sokaklarda yaşayan canlara yönelik şiddetin devam ettiğine değinen Karaaslan, “2022’yi kötü hatıralarla geride bırakıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal kriz, seçilmiş belediye başkanlarımızı, millet iradesini, demokrasimizi, sivil toplum örgütlerini, basını hedef alan baskılar 2022’de de sürdü. Terör eylemleri hepimizin canını acıttı.  Çocuk yaşta evlendirme, evlilik adı altında kız çocuklarının istismar edilmesi gibi olaylarla sarsıldık. Tüm bunların geride bıraktığımız yılda kalmasını, 2023’ün ülkemize ve dünyaya barış, huzur, refah ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

2023 yılının, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla özel bir anlam taşıdığını da ifade eden Olgu Erol Karaslan mesajında şunları kaydetti:

“2023 yılı, Cumhuriyet’imizin 100. Yılı olması dolayısıyla, başta biz Cumhuriyet Halk Partililer olmak üzere milletimiz için daha büyük bir anlam taşıyor. 2023’ü sadece yeni bir yıl olarak görmüyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 100. Yılı olması dolayısıyla, 2023’ü Anadolu’nun ve Türk milletinin yeniden ayağa kalkmasının başlangıcı olarak görüyoruz. Cumhuriyetimiz; demokrasi, laiklik, eşitlik, sosyal devlet, kadın ve çocuk hakları, ekonomik refah ve gelir dağılımı adaletiyle yeniden taçlanacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” (Haber Merkezi)