“Düğün salonu kiralarına zam yok” | Güney Gazetesi Mersin

“Düğün salonu kiralarına zam yok”

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, belediyeye ait düğün salonu fiyatlarında artış yapmadıklarını açıkladı.

“Düğün salonu kiralarına zam yok”


Silifke Belediye Meclisi, ocak ayı olağan toplantı gündemini oluşturan maddeleri görüşmek üzere Sadık Altunok başkanlığında toplandı. Gündeme gelen maddeleri görüşen ve maddeler üzerinde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunan üyeler, bu maddeleri oy çokluğu ile karara bağlandı.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuşmasında, “Belediye olarak 2022 yılında çok güzel çalışmalar ve projelerimizi hayata geçirdik. Halkımıza ve şehrimize yönelik hizmet ve projelerin hayata geçirilmesinde siz değerli meclis üyelerimizin de katkısı büyük. 2023 yılı içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yürüterek şu anda devam eden projelerimizi halkımızla buluşturma gayreti içerisindeyiz” dedi.

Belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel projelere de ayrı bir önem verdiklerini belirten Altunok, “Önemle üzerinde durduğumuz projelerin başında yeni evlenecek gençlere sağladığımız destekler gelmektedir. Belediye düğün salonlarından faydalanmak isteyen çiftlerimize sağladığımız desteği 2023 yılında da sürdürmeye kararlıyız. Günümüzde gençlerin en çok maddi sıkıntıya düştüğü konu evlilik olmuştur. Aile kurmada büyük maliyetler isteyen ebeveynler, ev döşemesi, salon kiralaması düğün merasimleri ve takılar evlenecek olan çiftlerimizi zorlamaktadır2022 yılında uyguladığımız düğün salonu kiralarını bu yıl da yani 2023 yılı içerisinde de 500 TL olarak belirledik. Uygulamamız bu şekilde devam edecektir” diye konuştu. (Haber Merkezi)