9 Ocak haftası genel gökyüzü İlişkiler açısından zorlayıcı bir hafta.. | Güney Gazetesi Mersin

9 Ocak haftası genel gökyüzü İlişkiler açısından zorlayıcı bir hafta..

9 Ocak haftası genel gökyüzü  İlişkiler açısından zorlayıcı bir hafta..


 

Bu haftanın en belirgin görünümü venüs ile önce kuzey ay düğümü sonra da uranüs arasındaki sert etkileşim olacak.iIişkiler ve parasal konular alanında risk almamamız gereken bir haftadayız. Hava koşullarında ani değişimler ve para piyasalarında istikrarsız hareketlenmeler de bu haftanın konusu olacak.

İkili ilişkiler anlamında özgürlük arayışında olacağız bu hafta. Ani bitişler olabileceği gibi, beklenmedik başlangıçlar da gündem de olabilir. Fakat merkür retrosu etkisinde olduğumuz için düşünmeden aldığımız kararların çok da uzun vadeli olmayacağını bilmemiz gerekir.

Sıradışı konularla ilgilenmek ve yaratıcı fikirler adına motivasyonumuz yüksek olacak. Sosyal çevremizle alakalı bazı sorunlar, kendi değerimizi sorgulayacağımız gelişmeler yaşanabilir. Değer göremediğimiz yerlerden özgürleşmek, uzaklaşmak isteyeceğiz.

Özellikle boğa, aslan, akrep ve kova burçları için biraz zorlayıcı olabilir. Risk almamaya, güvendiğiniz alanda kalmaya özen gösterin. Özellikle pazartesi, salı ve çarşamba günleri ilişkiler açısından haftanın en pozitif günleri olurken, çarşambadan sonra gergin enerjiler etkili olacak. Perşembe gününden itibaren yaşayacağımız zorlayıcı etkiler bizi ciddi kararlar almaya zorlayacak, bu zamana kadar ihmal ettiğimiz konuların üzerinden yeniden geçmek zorunda kalacağız. Ayrıca iş hayatımız ve parasal konular alanında da yeniden yapılandığımız bir süreç olacak..

Mars retrosu cuma günü bitiyor

30 Ekim’den bu yana retroda olan mars cuma günü normal seyrine geçiyor.30 Ekim’den bu yana eylemlerimizden bir sonuç alamadığımız bir süreç yaşadık.

 Cuma günü itibariyle attığımız adımlar artık hızlı bir şekilde sonuçlanmaya başlayacak. 18 Ocak’ta merkür retrosunun da bitmesiyle tamamen görünür olacaktır.Kısacasıartık yavaş yavaş kendimize geliyoruz. Eğitim, seyahatler, arkadaşlıklar, alışveriş anlamında rahatlıkla eylem yapabileceğimiz, kararlar alabileceğimiz bir süreç başlıyor.

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli