TİY’de transfer tahtası açılamadı, kriz kapıda | Güney Gazetesi Mersin

TİY’de transfer tahtası açılamadı, kriz kapıda

TFF 2. Lig ekibi Tarsus İdman Yurdu’nda 13 Aralık’ta yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Murat Gül’ün istifasının ardından yeni Başkan Cem Kavalcı oldu.

TİY’de transfer tahtası açılamadı, kriz kapıda


HASAN KÜÇÜK

Geçen yıl 1. lige çıkmayı penaltılarla kaçıran ve maddi ve yönetim olarak zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu 1 yılda 3 defa olağanüstü kongre yapmıştı. 13 Aralık 2022’de yapılan olağanüstü kongrede başkanlığa seçilen Murat Gül de TİY kongresinde son dakika gelen teklifi kabul etmenin büyük bir hata olduğunu belirtmiş ve özür dileyerek görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Gül’ün istifasının ardından toplanan TİY yönetimi yeniden görev dağılımı yaptı. Cem Kavalcı oy çokluğu ile yeni yönetim kurulu başkanlığına seçilirken yeni yönetim kurulunda Başkan Vekilliğine Zülfikar Polat, As Başkanlığa Kasım Kanbal, Kulüp İdari Amirliğine Muhmut Kahraman, Alt Yapı Sorumluluğuna Yılmaz Talay, Genel Sekreterliğe Cem Erpehlivan, Futbol Şube Sorumluluğuna İbrahim Halil Küçükoğlu, 2. Başkanlığa ise Yusuf Balcı ve Çağrı Yazlık getirildi.

 

DESTEK İÇİN PARTİ ZİYARETLERİNE BAŞLANDI

Tarsus İdman Yurdu yönetimi kulübe destek olunması için siyasi parti ziyaretleri kapsamında İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, takımın  zorlu süreçlerden geçerken herkesin birlik olup takımımızın etrafında birleşmesi gerektiği vurgulanarak ziyarette, takıma nasıl destek olunabileceği ve neler yapılması gerektiği hakkında istişarelerde bulunulduğu kaydedildi. Yönetim Kurulunun bir sonraki ziyaretini MHP ve AKP ilçe Başkanlığına gerçekleştireceği ifade edildi.

 

 

ERZİNCAN MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Sarı lacivertli futbolcular Pazar günü ikinci yarının ilk maçında evlerinde ağırlayacakları Anagold 24Erzincanspor maçı hazırlıklarına başladı. Burhanettin Kocamaz tesislerinde süren çalışmalara prensipte anlaşıldığı duyurulan 5 futbolcuda katılıyor.

 

TRANSFER TAHTASI HÂLÂ AÇILAMADI

 Öte yandan Tarsus İdman Yurdu’nda maddi kriz çözülememesi nedeniyle transfer tahtası açılamadığı için prensipte anlaşıldığı duyurulan 5 futbolcu ile hala sözleşme imzalanamadı. Transfer tahtası açılamadığı takdirde Tarsus ekibi Erzincan maçına U-19 takımından gelen futbolcularla çıkacak.