“Kaybetme lüksümüz yok” | Güney Gazetesi Mersin

“Kaybetme lüksümüz yok”

“Kaybetme lüksümüz yok”


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde geçen hafta Urla Gençlik’i 5 sayı farkla yenerek liderliği sürdüren Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı yarın Alanya Belediyespor Antalya Güneşi’ne konuk olacak. Tarsuslu periler ilk maçta 27 sayı farkla yendikleri Alanya ekibini yine mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın hesabını yapıyor. Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Mustafa Secerlioğlu, Amerikalı oyuncusunu gönderen Alanya ekibinin geçen haftaki maçını yabancısız oynadığını söyledi.

Şimdi yeni bir yabancı aradıklarını ancak kim olduğunu bilmediklerini ifade eden Secerlioğlu, “Ama biz genel savunma prensipleri ile çalışmamıza devam edeceğiz. Oraya hangi yabancı oyuncu gelirse gelsin disiplinli savunma anlayışımızla çalışmamızı tamamlayıp gidip yüzde 100 galibiyet parolası oynayacağız” dedi.

Böyle maçları kaybetme lükslerinin olmadığını vurgulayan Secerlioğlu şunları söyledi: “Geri sayım başladı. Oynadığımız takımlarla dönüp bir daha oynama şansımız yok. Burada artık farkın 1 ile 51 sayı olması arasında hiçbir fark yok. Önemli olan kazanmak. Ligi lider bitirdiğiniz anda bir üst lige çıkmış oluyorsunuz. Çünkü play-off oynamayacağız.”