Erdemli Belediyespor’da liderlik sevinci | Güney Gazetesi Mersin

Erdemli Belediyespor’da liderlik sevinci

Erdemli Belediyespor’da liderlik sevinci


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig B Grubu 14. Haftasında Tarsusspor’u deplasmanda 1-2 yenerek 2 hafta sonra Mersin 33 FK’dan liderliği devralan Erdemli Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.

Erdemli Belediyespor Teknik Direktörü Sadullah Coşar, 14. hafta sonunda yeniden 31 puan ile yeniden liderliğe yükseldiklerini söyledi. Sezonun bitmesine 4 hafta kaldığını hatırlatan Coşar, hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkmak olduğunu söyledi. Hede fe yönelik çalışmalar kapsamında  Erdemli Yörükspor’dan sol stoper Mustafa Kaynak  ve Muhittin Şahin’i ve Erdemli Limonspor’dan Kaleci Emre Deniz ve stoper olarak ise Diyar Alim’i transfer ettiklerini anlatan Coşar, 2 tane daha futbolcu alıp transferi bitireceğiz” dedi.

 

“YENİ TRANSFERLERİMİZ ANTERMANLARA ÇIKTI”

Play-off’tan birinci çıkmak istediklerini anlatan Coşar şunları söyledi. “Grubumuzu 11 hafta namağlup götürdük. 12. Haftada Erdemli Yörükspor’a 3-2 yenildik. Namağlup olayımız bitti. 2 haftadır Mersin 33 SK liderdi. 2 hafta aradan sonra tekrar liderliği geri aldık. Çok şükür mutluyuz. Yeni transferlerimiz ilk antrenmanlarına çıktılar. Antrenmanlarda tam kadro çalışıyoruz. Hafta sonu oynayacağımız Erdemlispor maçı hazırlıklarımız sürüyor. Hafta sonu saat 14.00’te Erdemli İlçe Stadında oynayacağımız maça tam Erdemlilileri bekliyoruz” şeklinde konuştu.