Sözleşmeler yetişmedi; TİY 24Erzincan maçına gençlerle çıkacak | Güney Gazetesi Mersin

Sözleşmeler yetişmedi; TİY 24Erzincan maçına gençlerle çıkacak

Sözleşmeler yetişmedi; TİY  24Erzincan maçına gençlerle çıkacak


HASAN KÜÇÜK

Maddi olarak zor günler geçiren, bütün profesyonel futbolcuların terk ettiği TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu prensipte anlaşılan oyuncuların sözleşmesi yetişmemesi nedeniyle Pazar günü oynayacağı Anagold 24Erzincanspor maçına gençlerle çıkacak.

Küme düşme endişesi yaşayan ancak Kulüp Başkanı Cem Kavalcı’nın çıktığı televizyon programında Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile görüştüklerini ve transfer tahtasını açtıklarını söylemesi ile umutların yeşerdiği Tarsus İdman Yurdu’nda prensipte anlaşılan futbolcuların Pazar günkü Erzincan maçında oynaması için Cuma akşamına kadar sözleşme imzalanması gerekiyordu. Ancak yapılan çalışmaların planlama doğrultusunda ilerlememesi nedeniyle Anagold 24Erzincanspor maçına  alt yapıdan gelen genç oyuncularla çıkacak.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Takımımız Pazar günü Tarsus Şehir Stadı’nda Anagold 24Erzincanspor’u konuk edecektir. Bizler için çok önemli olan sezonun ikinci yarısında takımımızın alacağı her puanı önemsiyor ve puan veya puanlar almak için son ana kadar mücadele edecek futbolcu yapılanmasına gidilmektedir. Takımımız transfer çalışmalarına başlamış ve birçok futbolcu ile de prensipte anlaşma sağlamıştır. Bugün yapılan çalışmaların planlamamız doğrultusunda ilerlememesinden ötürü Anagold 24Erzincanspor maçına çok kıymetli gençlerimiz olan Altyapı futbolcularımız ile çıkmak durumundayız. Pazartesi günü çalışmalarımızın sonlandırılması planlanmakta ve bir sonraki maçta tüm lisans çalışmalarımızın sonlanacağını Düzce Cam Düzcespor maçına hazır olan kadromuz ile çıkılacağının bilinmesini isteriz.

 

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI 

Bizler üzerimize düşen tüm çalışmaları Tarsus İdman Yurdu’muzun menfaatleri doğrultusunda yaparken siz kıymetli taraftarlarımızında pazar günü genç futbolcularımıza maçın başından sonuna kadar destek olmasını istiyoruz. Sizden en büyük beklentimiz budur. Şunu belirtmeliyiz ki; Tarsus İdman Yurdu, taraftarı ile bir bütün olduğunda karşısında aşılmayacak engel yoktur!”