16-22 Ocak haftası genel gökyüzü | Güney Gazetesi Mersin

16-22 Ocak haftası genel gökyüzü

16-22 Ocak haftası genel gökyüzü


(Tek burç için değil, bütün burçları etkileyebilecek enerjilerdir)

Merkür retrosu bitiyor..

29 Aralık’tan bu yana geri hareketinde olan merkür, 18 Ocak itibariyle düz hareketine geçiyor. Geçtiğimiz hafta mars retrosunu da bitirmiştik. Artık hızlanıyoruz. Uzun zamandır işlerimiz ilerlemiyor, eylemlerimizden sonuç alamıyorduk. İçe dönük bir enerji vardı. Çarşamba gününden itibaren artık özellikle eğitim, anlaşmalar, seyahatler olmak üzere adım attığımız, eylem yaptığımız tüm diğer konularla alakalı hız kazanmaya başlayacağız. Eylemlerimizin sonuçlarını hızlı bir şekilde almaya başlayacağız.

 

Önemli kararlar haftası..

Haftanın en belirgin görünümlerinden biri güneş pluton kavuşumu olacak. Cuma gününe kadar etkilerini hissedeceğiz. Özellikle iş hayatı ve kariyer alanında güçlü ve sağlam dönüşümlerin habercisi.. Bu hafta güçlü kararlar vermek, önemli kişilerle görüşmek, iş hayatınızla alakalı yeni oluşumlar için güzel bir zaman dilimi olacak.. Güçlü hissedeceğimiz ve kararlarımızın arkasında sağlam bir şekilde duracağımız enerjiler var. İş kurmak, girişim yapmak için de uygun. Artık işe yaramayan, bize iyi yönde hizmet etmeyen her şeyden vazgeçebileceğimiz bir hafta olacak..

Hafta sonuna baktığımızda venüs satürn kavuşumunun etkisiyle yine ciddi ve sorumluluk getiren kararlar alabilir, ilişkiler, ortaklıklar ve parasal konularla alakalı yeni başlangıçlar yapabiliriz.

 

İlişkiler ve evlilik asteroidi juno koç burcuna geçiyor, ortalama 2 ay koç burcunda kalacak ve bu hafta jupiterle kavuşuyor..

Bu hafta ilişkiler açısından da şanslı olacağız.. İlişkiler ve evlilik alanında hızlı başlangıçların olabileceği bir döneme giriyoruz. Yine de hızlı karar almamakta yarar var. İş ilişkileri açısından beklenmedik ortaklıkların gündeme geleceği bir zaman dilimi olacak. Heyecanımızı dengede tutalım ve sağlam adımlarla ilerleyelim. Özellikle koç, aslan ve yay burçları bu anlamda şanslı bir döneme giriyorlar. Yengeç, terazi ve oğlaklar için de şanslı fakat biraz mücadale ile geçebilir. İkizler ve kovalar için yeni başlangıçların, güzel gelişmelerin olabileceği bir zaman dilimi.. Boğa, başak, akrep ve balık burçları ise karar alırken iyi düşünerek hareket etmeli, hızlı verilen kararlar daha sonra hayal kırıklığına yol açabilir.

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli