Carettalar yeni seri peşinde | Güney Gazetesi Mersin

Carettalar yeni seri peşinde

Carettalar yeni seri peşinde


HASAN KÜÇÜK

 

Çağdaş Bodrumspor’a liderliği kaptırmasının ardından Akran Gemlik’i 13 sayı farkla yenerek zirvede puanı eşitleyen Misli.com Türkiye Basketbol Ligi ekibi Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK) ikinci yarının ilk maçında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’u ağırlayacak. İlk yarıdaki ilk maçta 27 sayı farkla yendiği Kocaeli maçının hazırlıklarını sürdüren Carettalar yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Bazı günler çift bazı günler ise tek antrenman yapan Mersin ekibi hafta sonu oynanacak maçta seyircisine galibiyet hediye etmek istiyor.

 

 

SOĞUKSU: KAZANMAK İSTİYORUZ

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu 15 haftayı geride bıraktıkları ilk devrenin kendilerinin istediği gibi geçtiğini söyledi. İlk devrede başarılı bir performanslarının olduğunu anlatan Soğuksu, “15 maçta 13 galibiyet elde ettik. İkinci devrede aynı şekilde devam etmek istiyoruz. İlk hafta oynadığımız Kocaeli’nin eksiklikleri vardı. Şu anda daha iyi durumdalar. Form grafikleri daha yüksek. Play-off’u zorlayan bir takım. Bizde iyi bir takımız. Biz Akran Gemlik maçı ile birlikte yine bir galibiyet serisi başlatmak istiyorduk. Başlattık. Bu maçı da seyircimizin desteği ile kazanarak galibiyet serisine devam etmek istiyoruz” dedi.

Sakat oyuncularının bulunmadığı bilgisini veren Soğuksu “Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Kerem Aydan Özel’de düzeldi ve maçta süre alacak. Tam takım olarak maça çıkacağız. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz” şeklinde konuştu.