MSK’dan Mersin taraftarına çağrı; Tribünde yerini al takımına sahip çık | Güney Gazetesi Mersin

MSK’dan Mersin taraftarına çağrı; Tribünde yerini al takımına sahip çık

MSK’dan Mersin taraftarına çağrı;  Tribünde yerini al takımına sahip çık


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde geçen hafta Akran Gemlik’i 13 sayı farkla yenerek puanları eşitleyerek zirve mücadelesine yeniden ortak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımda (MSK) ikinci devrenin ilk maçında Pazar günü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

İlk yarıda oynadığı 15 maçta 13 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 28 puan ile zirveyi paylaşan MSK, ikinci yarının ilk maçı olan 16 hafta karşılaşmasında galibiyet ve 21 puan ile 11. Sırada bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u Edip Buran Spor Salonu’nda ağırlayacak. Pazar günü 15.45’te oynanacak karşılaşma Youtube/TBF TV’den canlı yayınlanacak. Cezası nedeniyle geçen hafta evindeki Gemlik maçını seyircisiz oynayan MSK bu hafta sonu taraftarı ile buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Sosyal Medyadan taraftara çağrı yapan Başantrenör Semih Soğuksu, “Sevgili Mersinliler, 15 maçta 13 galibiyet alarak liderliği paylaştığımız Türkiye Basketbol liginde 2. yarı tüm hızıyla başlıyor. Pazar günü 15.45’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile yapacağımızı bu zorlu müsabakada hepinizin desteğini bekliyoruz” dedi.

Oyuncu Aaron Jones ise “Merhaba Mersin taraftarları, Geçen hafta sizleri özledik. Bu hafta sonu gelip bizi desteklemeye devam edin. Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Sizleri seviyoruz. Desteğinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.