Ezop ve Çirkin oyununa büyük ilgi | Güney Gazetesi Mersin

Ezop ve Çirkin oyununa büyük ilgi

Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun “Ezop ve Çirkin” oyunları, büyük bir ilgiyle karşılanmaya devam ediyor.  Bu hafta sahnelenen Çirkin ve Ezop, tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Gençlere çok teşekkür ediyorum. Onları yıllardır tanıyorum. Hikâyelerini çok güzel yazıyorlar. Türkiye’deki en iyi ödülleri topladılar.” dedi.

Ezop ve Çirkin oyununa büyük ilgi


Her ay yayınlanan etkinlik takvimine göre sahne alan Tarsus Şehir Tiyatrosu, bu hafta sahne aldığı Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Tarsus Amerikan Koleji’nde yoğun ilgiyle karşılandı. Atatürk Kültür Merkezi’nde Çirkin oyunu, Amerikan Koleji’nde ise Ezop sahnelendi. Salonların tıklım tıklım dolduğu alanda, oyuncular ayakta alkışlandı. Reji ve dramaturjisini Nihat Çapar’ın yaptığı Çirkin ve Ezop tiyatroseverler tarafından ilgiyle izlendi.

 

“TARSUS ŞEHİR TİYATROSU EN İYİ ÖDÜLLERİ TOPLUYOR”

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum, onları yıllardır tanıyorum. Hikâyelerini çok güzel yazıyorlar. Türkiye'deki en iyi ödülleri topladılar. Tarsus’u sanat kenti yapma yolunda Tarsus Şehir Tiyatromuz sizlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Kentimizde özellikle sanat ve sanatçıya destek verdiğimiz etkinliklerimiz ile Tarsus’u daha yaşanılabilir bir kent yapmak için çalışıyoruz. Tüm sanatsever misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

TARSUS ŞEHİR TİYATROSU’NA İLGİ ARTIYOR

 

Nihat Çapar “Tarsus Şehir Tiyatrosu Çirkin isimli yeni sezon oyunumuz Mersin Yenişehir Belediyesi'ndeydi. İki katlı bir salon. Balkonla birlikte yine fuldü. Düşünün ki Tarsus Şehir Tiyatrosu Mersin'e gidiyor. Eskişehir'e gidiyor, Ankara, İstanbul'a ve kapalı gişe oynuyor. Burada sanırım yapılan işin niteliği her sektörde olduğu gibi sanat sektöründe de bu kulvarda önünüzde gitmeye devam ediyor. Fakat yerel yönetimlerin sanat ekiplerine ne denli destek verdiğini biz buralarda anlıyoruz. Eskişehir'e gidince böyle bir kalabalık görüyorsunuz. Onlar sadece Tarsus Şehir Tiyatrosu'nu duydukları için geliyorlar. Ankara'ya gidiyorsunuz, böyle bir kalabalık. Ve bu sayın başkanımız sayesinde yerel yönetimin idarecilerinin bize verdiği destek sayesinde sağlanıyor” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)