TİY batıyor: 0-2 | Güney Gazetesi Mersin

TİY batıyor: 0-2

TİY batıyor: 0-2


HASAN KÜÇÜK

TFF 2. Ligi Beyaz Grupta maddi olarak zor günler geçiren, bütün futbolcuların terk etmesi ve transfer yasağı nedeniyle alt yapı oyuncuları çıktığı karşılaşmada Menemen FK’ya evinde 0-2 mağlup oldu.

TFF 2. Ligi Beyaz Gurup 22. Hafta karşılaşmasında Tarsus İdman Yurdu Menemen Futbol Kulübü ile karşılaştı. Tarsus İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya maddi olarak zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu alt yapıdan gelen oyuncularla çıktı. Daha önce parasını alamadığı için Tarsus’u terk ettiği söylenen kaleci Mert Can Salık’ında hazır bulunduğu karşılaşmaya TİY  Mehmet Sinan Yeşilot, İsmail Arda Çetiner, Yusuf Atım, Ege Can, Emre Kara, Tugay Cicili, Kayra Can Yavuz, Mert Temizkan, Yunus Davarcı, Furkan Kara 11’i ile çıktı. Menemen’in ise yedek ağırlıklı kadro ile maçta hazır bulundu.

Tarsus İdman Yurdu, ilk yarıda yakaladığı 2 net gol pozisyonundan yararlanamazken 42. Dakikada sarı lacivertli ekibin defans hatasından yararlanan Menemensporlu Mertcan Açıkgöz takımı öne Geçiren golü attı.  TİY soyunma odasına 0-1 yenik girdi.

 

 

İkinci yarıda TİY beraberliği yakalama çabası sonuç vermedi. Tarsus ekibinin bireysel hatasında yararlanan Ferhat Çulcuoğlu 82. Dakikada takımının ikinci golünü kaydetti. Kaleci Mert Can Salık kurtarışları ile dikkat çekerken karşılaşma Menemen FK’nın 0-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu mağlubiyet ile 20 puanının koruyan TİY 16. sıraya geriledi.