“Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştık” | Güney Gazetesi Mersin

“Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştık”

Carettalar şampiyonluk hedefine adım adım yaklaşıyor

“Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştık”


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Basketbol ligi 17. Hafta karşılaşmasında Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 10 sayı farkla yenerek şampiyonluk hedefine adım adım yaklaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü’nde (MSK) büyük sevinç yaşanıyor.

Bornova Belediyesi maçı sonrası 17 maçta 15. galibiyetini alarak 32 puana ulaşan MSK, yakın takipçisi Çağdaş Bodrum’un 1 puan önünde liderliğini sürdürdü.

 

JONES VE CARBERRY ETKİSİ

Bornova maçı verimlilik puanına göre; Jones; 21 sayı, 7 ribaund, 1 asist 2 top çalma, Carberry ise 14 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve 2 top çalma ile öne çıkan 2 önemli performans oldu.

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu; ligde farklı hedefleri olan iki takımın maçında kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha geçtikleri için mutlu olduğunu söyledi. Maçı kazanan oyuncularımı ve ekibini tebrik eden Soğuksu, “Maçın başında biraz yumuşak başlamamıza rağmen çok çabuk reaksiyon ve sertlik göstererek maçın genelinde iyi bir basketbol ortaya koyduk. Haftaya Fenerbahçe Safiport maçında da aynı konsantrasyon ve mücadeleyi göstererek kazanmak istiyoruz.

Bütün taraftarlarımızı Cumartesi 14.00'te Edip Buran Spor Salonu'nda takımımızın yanında olmaya bekliyoruz” dedi.