Bu maç kaçmaz! | Güney Gazetesi Mersin

Bu maç kaçmaz!

Mersin Yenişehir Belediyesi ÇBK, Euroleague Women 12. Haftasında bugün İtalyan ekibi FamilaSchio ile kritik bir maça çıkacak. Biletsiz ve ücretsiz izlenebilecek karşılaşma için Forum ve Sayapark AVM önünden servisler kaldırılacak.

Bu maç kaçmaz!


HASAN KÜÇÜK 

Geçen hafta Macaristan ekibi Hun Therm’i tek sayı ile geçen Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir BelediyesiEuroleague Women 12. Hafta karşılaşmasında Salı günü FamilaSchio’yu konuk edecek.

Euroleague’deaynadığı 11 maçtan 7’sini kazanan Çukurova Basketbol 18 puan ile 3. sırada yer alırken, Salı günü ağırlayacağı Schio ise kazandığı 8 maç sonunda 19 puan toplayarak 2. sırada bulunuyor. ÇBK’nın bu maçı kazanması durumunda puanlar eşitlenecek. İtalya’da oynanan ilk maçta 4 sayı farkla mağlup olan ÇBK, ikili averajda öne geçmek için Schio’ya en az 5 sayı fark atması gerekiyor.ÇBK’nın gurubunda en önemli maç olarak gördüğü kritik öneme sahip bu karşılaşma için taraftar desteğine ihtiyacı bulunuyor. Basketbol severlerin biletsiz ve ücretsiz olarak izleyebileceği karşılaşma saat 19.00’da Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanacak. Maç ayrıca Euroleague Women Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

 

 

“MERSİNLİLERİ BU KRİTİK MAÇA BEKLİYORUZ”

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de vatandaşları maça davet ederek, takıma destek olmaları çağrısında bulundu. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi olarak bu yıl mücadele ettikleri 4 kupadan biri olan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandıklarını hatırlatan Özyiğit, “Diğer 3 kupayı da kentimize getirerek tarih yazmak ve bu büyük mutluluğu halkımıza yaşatmak istiyoruz. ÇBK şu anda Avrupa’da kentimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Bu bile önemli bir başarı. Ancak biz kupayı kentimize getirmeyi hedefliyoruz. Bu yolda da hemşerilerimizin desteği çok önemli. Halkımızı bu kritik maça bekliyoruz” dedi.

 

 

ÜCRETSİZ MAÇA ÜCRETSİZ SERVİS

Öte yandan Yenişehir Belediyesi Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynayacak karşılaşma öncesi saat 18.00’de Forum AVM güneyindeki Yenişehir Etkinlik Alanı ve Sayapark AVM kuzeyindeki 2. Çevreyolu üzerinden ücretsiz servis kaldıracak.