Toroslar meclisi toplandı | Güney Gazetesi Mersin

Toroslar meclisi toplandı

Toroslar Belediyesinin Şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz Başkanlığında gerçekleşti.

Toroslar meclisi toplandı


Toroslar Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılan toplantı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündeme dair maddeler görüşülerek karara bağlandı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm, Tanıtım ve Geliştirme Ajansı tarafından belirlenen ve 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan turizm fuarlarına Belediye Başkanı ve METAB Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ile birlikte METAB Meclis Üyeleri ve METAB çalışanlarının katılımına ilişkin teklif oybirliği ile kabul edildi.

Mecliste, 9. Etap 1/1000 Ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planı’nda askı süresi içerisinde yapılan 6 adet itirazın değerlendirilmesine ilişkin teklifin görüşüldü. Teklif meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.

Toroslar Belediyesi sınırları içerisinde bulanan 64 mahalle muhtarlığına ayni yardım yapılmasına ilişkin madde görüşüldü ve oybirliği ile kabul edildi

Mecliste, Toroslar Belediyesi’nin Mart ayı meclis toplantısının 2 Mart Perşembe günü saat 14.00’da yapılması yönünde karar alındı. (Haber Merkezi)