Süper Amatör B’de play-off savaşı | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatör B’de play-off savaşı

 Süper Amatör B’de play-off savaşı


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig B grubunda Pazar günü oynanacak son hafta maçları play-off mücadelesine sahne olacak.

Geçen hafta oynanan maçların sıralamayı değiştirmesi üzerine Mersin Süper Amatör Lig B Grubunda play-off’a çıkacak takımların belirlenmesi son haftaya kalmıştı.  Pazar günü oynanacak karşılaşmalarda 39 puan ile lider olan Mersin 33 FK, 9 puan ile son sırada yer alarak kümede kalmak için mücadele edecek Tarsusgücü spor ile deplasmanda karşılaşacak. 36 puan ile averajla 2. sırada yer alan Erdemli Yörükspor ise 10 puan ile düşme hattında yer alan Erdemlispor ile karşılaşacak. Karşılaşmada alınacak sonuç her takım içinde çok önemli. Erdemli Yörükspor kazanması durumunda play-offlara kalmayı garantileyecek. Erdemlispor ise kaybetmesi ve son sıradaki Tarsusgücü’nün lider Mersin 33 FK’yı yenmesi durumunda küme düşecek.

 

 

36 puan ile 3. sırada yer alan Mut İdman Belediyespor ise 14 puan ile 8. sırada bulunan ve iddiası bulunmayan Akdenizgücüspor ile deplasmanda karşılaşacak. 35 puan ile 4. sırada yer alan Erdemli Belediyespor ise  20 puan ile 7. sıradaki iddiası bulunmayan Erdemli Limonspor ile karşılaşacak. Kazanması ve Mut İdman Yurdu’nun kaybetmesi durumunda Erdemli Belediyespor play-off’a kalan takım olacak.  Grubun diğer maçında ise iddiası bulunmayan Tarsusspor ise Çukurova Birlikspor’u  konuk edecek.

 

A GRUBUNDA FORMALİTE MAÇLAR

 

Mersin Süper Amatör A Grubunda play-off mücadelesine katılacak ve küme düşecek takımlar kesinleşirken normal sezonun bitmesine 2 hafta kaldı. Cumartesi oynanacak 21. Hafta müsabakasında play-off’a kalması kesinleşen Lider Mersin Camspor Mersin Yolspor’a konuk olacak. Yine play-off’a kalması kesinleşen Mezitli 33 FK ise İdman Yurdu 1925’e konuk olacak. Play-off’ kalması kesinleşen diğer takım Akdeniz Belediyespor ise haftayı bay geçirecek. 7 puan ile küme düşmesi kesinleşen Tarsus Belediyespor ise 17 puan ile kendisinin hemen önünde bulunan  Mersin Ormanspor’a konuk olacak. Bu hafta Toroslar Belediyespor’un konuğu ise Silifke İdman Yurdu.

Pazar günü oynanacak karşılaşmada ise Karacailyas Veteranlarspor Kuvayi Milliyespor’u konuk edecek.