Tarsuslu periler adım adım hedefe ilerliyor | Güney Gazetesi Mersin

Tarsuslu periler adım adım hedefe ilerliyor

 Tarsuslu periler adım adım hedefe ilerliyor


Misli.com Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 22. Hafta karşılaşmasında DİBA Basket’i 30 sayı farkla yenen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerliyor. 21 maçta 19 galibiyete ulaşan Tarsuslu periler puanını 40’a çıkararak liderliğini sürdürüyor.

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı Başantrenörü maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun oynayan oyuncularını kutlayan Secerlioğlu,

“Maçın ilk periyodunda boyalı alandaki üstünlüğümüzle birlikte 12 sayı farkı yakaladık. 2. periyotta hızlı hücumlarımızı sayıya çevirerek devreye 16 sayı farkla girdik. 3. Periyot Savunma direncimizi sertleştirerek 30 sayı farkı yakaladık. 3. periyodun ortasından maçın sonuna kadar genç oyunculara süre vererek maçı kazandık. Savunmada ise karşı takımın iç ve dış rotasyonuna göre savunma hamlelerimizi yaptık ve zor atışlara yönlendirdik. Oyunun temposunu kontrol altına aldık ve galibiyeti hanemize yazdırdık” dedi. (Haber Merkezi)