“Yaralarımızı dayanışmayla saracağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Yaralarımızı dayanışmayla saracağız”

Deprem bölgelerindeki afetzedeler için Mersin’de yardım kampanyaları büyüyor. Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Cebrail Orman, afetzedeler için gümrük müşavirlerinin katılımıyla yardım kampanyası başlattıklarını söyledi. Hazırlanan iki yardım tırının yola çıktığını duyuran Orman, “Yaralarımızı dayanışmayla saracağız” ifadesini kullandı.

“Yaralarımızı dayanışmayla saracağız”


ELVAN KONUK


Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği, depremzedeler için yardım kampanyası başlattı. Mersin limanı önünde bekleyen tırlara isteyen herkesin yardımda bulunabileceği bildirilirken yardım tırlarının her gün liman önünde hazır bekleyeceği de duyuruldu.

 

 

Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Cebrail Orman, “Acımız kelimelerle tarif edilemeyecek kadar büyük, yaralarımızı sarmak için gümrük müşaviri arkadaşlarımızla birlikte yardım kampanyası başlattık. Şuan itibariyle tırlarımıza gıda, su, giyecek, battaniye, ısıtıcı gibi ürünler ve hijyen malzemelerini doldurduk. Hatay İskenderun bölgesine yolcu edeceğiz. Kampanyamız devam edecek. İsteyen herkes bağış yapabilir, sonuçta hepimizin amacı aynı kimin yaptığı önemli değil. Herkes yardım eli uzatırsa çok mutlu oluruz. Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.