“Biz bu enkazı kaldırırız. Gelsinler tutuklasınlar” | Güney Gazetesi Mersin

“Biz bu enkazı kaldırırız. Gelsinler tutuklasınlar”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından CHP’li İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin büyükşehir belediyelerinin afet sonrası çalışmalarını “Biz bu enkazı kaldırırız. Gelsinler tutuklasınlar” notuyla paylaştı.

“Biz bu enkazı kaldırırız. Gelsinler tutuklasınlar”


Merkez üssü Maraş olan 7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından belediye başkanlarıyla birlikte deprem bölgesine giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in tweetlerini alıntılayan Kılıçdaroğlu, "Gelsinler tutuklasınlar" dedi.

Kılıçdaroğlu, paylaşımlarında, “Binlerce TIR yardımla halkımızın yanındayız. Gelsinler tutuklasınlar. Arkadaşlarım (İskenderun) limana müdahale ediyor. Gelsinler tutuklasınlar. Kapanan Hatay Havalimanı’nı onarıyoruz. Gelsinler tutuklasınlar. Biz bu enkazı kaldırırız” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)