Bir alkış da Silifke İdman Yurdu’na | Güney Gazetesi Mersin

Bir alkış da Silifke İdman Yurdu’na

Bir alkış da Silifke İdman Yurdu’na


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig A Grubu’nda mücadele eden Silifke İdman Yurdu Teknik Direktörü Tufan Esin’in, Eskişehirspor’da şampiyonluk yaşadığı imzalı formasını depremzedeler için açık artırma ile satışa çıkarıldı.

Mersin Süper Amatör Lig takımlarından Silifke İdman Yurdu Teknik Direktörü Tufan Esin’in de forma giydiği Eskişehirspor 2007-2008 sezonunda 1. Lig play-off finalinde Boluspor'u yenerek play-off şampiyonu olarak Süper Lig'e çıkmıştı. Tufan Esin’in o dönemde giydiği 33 numaralı imzalı forması Silifke İdman Yurdu tarafından ülkemizi sarsan deprem felaketinde yaraların sarılmasına katkıda bulunmak üzere açık artırma ile satışa çıkarıldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,

“Takımımızın Teknik Direktörü Tufan Esin imzalı Efsane Eskişehirspor forması (Şampiyonluk yaşamış forma) geliri depremzedelere bağışlanmak üzere kulübümüz internet sitesi üzerinden açık artırma ile satışa çıkarılmıştır. Açık artırma başlangıç fiyatı 5 bin Türk Lirasıdır. Açık artırma bitiş saati 14 Şubat 2023 saat 21.00 'dir. Herkesin her kesimin desteğini bekliyoruz. Yaraları birlikte saralım” ifadeleri kullanıldı.