“Hayatın normale dönmesi için çaba göstereceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Hayatın normale dönmesi için çaba göstereceğiz”

MSK deprem nedeniyle ara verdiği çalışmalarına yeniden başladı

“Hayatın normale dönmesi için çaba göstereceğiz”


HASAN KÜÇÜK

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde liderliğini sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Kulübü (MSK) ülkemizi sarsan deprem nedeniyle ara verdiği çalışmalarına yeniden başladı. Türkiye Basketbol Federasyonu ülkemizde yıkıma ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan deprem felaketi nedeniyle maçları ertelemişti. Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren MSK’da da oyuncular izne gönderilmişti. MSK’da çalışmalar Salı günü itibari ile yeniden başladı.

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, binlerce kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan ve 10 kenti  enkaz yığını haline getiren deprem nedeniyle büyük üzüntü duyduklarını ifade ederek depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına sabır yaralılara ise şifalar diledi. Deprem bölgesine yakın olması nedeniyle Mersinlerin sorumluluğunun arttığını anlatan Soğuksu, “Kayıplar geri dönmeyecek ama bir şekilde insanlarımızın normale dönmesi gerekiyor. Biz sporcular hayatın normale dönmesi için çaba göstereceğiz” dedi.

 

“MAÇLAR MART AYININ İLK HAFTASI BAŞLAYACAK”

 

Deprem sonrası verdikleri çalışmalara Salı günü itibari ile yeniden başladıklarını anlatan Soğuksu, “Şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı ama Mart ayının ilk haftasında maçların başlayacağını öğrendik. Ona göre hazırlıklarınızı yapın dediler. Bizde TED Ankara Kolejliler maçı çalışmalarımıza başladık” şeklinde konuştu.