Can dostları unutulmadı | Güney Gazetesi Mersin

Can dostları unutulmadı

Güneş Ecza Depoları’nın hayvan sağlığı alanındaki ilk ilaç yardımı deprem bölgesine ulaştırıldı.

Can dostları unutulmadı


10 ili etkileyen deprem felaketinde depremden zarar gören hayvanlara dikkat çeken Güneş Ecza Depoları Kurucusu olan İşadamı ve İlaç Sanayicisi Mustafa Baysan, ilaç yardımlarını deprem bölgesine ulaştırdı.

Deprem yıkımı ile beraber ellerinden gelen her türlü maddi ve manevi katkıları yaptıklarını ifade eden Baysan, “Tüm deprem bölgelerindeki zarar görmüş ne kadar hayvan ve hayvan sağlığı ile ilgili il, ilçe ve köy var ise; gerekli hayvan sağlığıyla ilgili ilaç ve benzeri yardım ne gerekiyorsa hepsini karşılamaya hazırız. Ben bu konu ile ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı ve kendisine bağlı il, ilçe kurumlarına gerekli tüm başvuruları da bizzat yazılı olarak yaptım” dedi

 

 

 

“GÜN BİRLİK VE YARDIMLAŞMA GÜNÜDÜR”

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Güneş Ecza Deposu Genel Müdürü Gülsün Çelik ise “Tüm ülke olarak yaşanılanlara çok üzgünüz. Gün birlik ve yardımlaşma günüdür. Şuan için 2 adet aracımız ile hayvan sağlığıyla ilgili ilaçlar ve benzeri ürünleri deprem bölgesine ulaştırmış oluyoruz. Elbette herkes gibi bizde üzerimize düşen ne var ise yapmaya hazırız ve yapacağız da. Devamında nakdi ve ayni olarak tüm desteklerimiz yine devam devam ettirilecek” diye konuştu. (Haber Merkezi)