TFF’den TİY için sevindirici karar | Güney Gazetesi Mersin

TFF’den TİY için sevindirici karar

TFF’den TİY için sevindirici karar


HASAN KÜÇÜK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) maddi olarak zor durumda olan ve transfer tahtasını açtıramayan Tarsus İdman Yurdu’nun beklediği kararı açıkladı. Daha önce 18 Şubat’a ertelenen ikinci transfer ve tescil dönemi 5 Mart’a kadar uzatıldı.

TFF’den yapılan açıklamada, “Federasyonumuzun talebi ve FIFA'nın onayı ile 2022 - 2023 İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Mart 2023 tarihine kadar uzatılmıştır” denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun ara transfer süresinin 5 Mart’a kadar uzatıldığını açıklaması maddi olarak zor günler geçiren ve transfer tahtasını açtıramadığı için düşme hattına iyice yaklaşan TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Tarsus İdman Yurdu’nda sevinçle karşılandı. TİY Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, TFF’nin yeniden duyurduğu gibi transfer sürecinin 5 Mart 2023’e kadar uzatıldığını ifade ederek, “Kapalı olan transfer tahtasının açılması için elimizden ne geliyorsa yapmakta olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Transfer tahtasını açmak için  çalışmaları sürdürüyoruz. En büyük önceliğimiz transferi açıp takımımızı ligde tutmaktır. Bunu da başarmak için mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.