Bu satış alkışlandı | Güney Gazetesi Mersin

Bu satış alkışlandı

David’in forması depremzedeler için 10 bin TL’ye satıldı

Bu satış alkışlandı


HASAN KÜÇÜK

 

11 ilde yıkıma, binlerce kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden olan merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde yaraların sarılması için açık artırma ile satışa sunulan Mersin İdman Yurdu futbolcusu Chris David’in imzalı forması 10 bin TL’ye alıcı buldu.

Mersin İdman Yurdu’nun başarılı futbolcusu Chris David'in imzalı forması depremzedeler için 3 bin TL’den başlayan fiyatla kulübün sosyal medya hesabından açık artırma ile satışa sunulmuştu.

Tüm paranın depremzedelere bağışlanacağı açıklanan açık artırmada Chris David imzalı formayı 10 bin TL ile en yüksek teklifi veren Slam Tekstil İşletme Sahibi Halil İbrahim Aşan satın aldı. Para depremzedeler için bağışlanırken Aşan’a teşekkür edildi.

 

 

MİY’DEN CHRİSTİAN ATSU İÇİN TAZİYE MESAJI

Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da enkaz altında kalan ve 12 gün sonra acı haberi gelen Hataysporlu Christian Atsu için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, “Atakaş Hatayspor futbolcusu Christian Atsu’nun deprem felaketinde hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. Christian Atsu'nun ailesine, sevenlerine ve Hatayspor camiasına başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.