20 şubat haftası astrolojik etkiler | Güney Gazetesi Mersin

20 şubat haftası astrolojik etkiler

20 şubat haftası astrolojik etkiler


(Burç gözetmeksizin okuyun. Tek burç için değil genel enerjilerdir.)

Güneş balık burcuna geçiyor-Balık yeni ayı

20 şubat pazartesi günü saat 10:05’te balık burcunda bir yeniay yaşayacağız. Yeni başlangıçları ve yeni oluşumları temsil eden bu yeni ay ile birlikte ortalama iki haftalık bir yenilenme sürecini başlatacağız. Ülkemizin yaşadığı bu ağır yas sürecinin bir getirisi olarak balık yeniayı ile beraber yardımlaşmanın ve birlik bilincinin arttığı, ayrılık illüzyonun ortadan kalktığı, bütünleşmenin, şifanın, maneviyatın, empatinin ve merhametin ön planda olduğu bir sürece giriyoruz.

Genel olarak haftanın enerjisine baktığımda,

Pazartesi günü Venüs koç burcuna giriyor. Hızlı kararlar almak, hızlı başlayan ve hızlı başlayıp biten saman alevi ilişkilerin bir süre gündemde olacağını söyleyebilirim. Pazartesi gününden itibaren başladığınız ilişkilerin çok uzun vadeli, kalıcı ve sağlam temellere oturmuş olmasını beklemek ilerleyen zamanlarda hayal kırıklığı yaratacaktır. Bu süreçte ilişkilerde biraz temkinli davranmakta ve sağlam adımlarla ilerlemekte fayda var. İlişkilerde ego çatışmaları da fazlasıyla görülecektir. Hızlı başlangıçlar olabileceği gibi hızlı bitişler de gündemde olacaktır. 17 Mart’a kadar etkisi devam edecek.

Salı günü, ay ile mars arasındaki gergin açı yanlış anlaşılmaları gündeme getirebilir. Bugün tutamayacağınız sözler vermeyin, verilen her söze inanmayın. Kendinizi kandırma olasılığınız yüksek. Dalgınlıkla gelen kazalara dikkat etmemiz gereken bir gün. Özellikle trafikte dikkatli olmakta yarar var. Akşam saatlerinde ay neptün kavuşumun etkisiyle hassas ve duygusal hissedilebilir, alkole eğilim artabilir. Abartmamakta yarar var.

Çarşamba günü, ay koç burcunda olacak. Dürtüsel ve agresif hareket ettiğimiz, öfkemizi kontrol etmek zorunda olduğumuz bir gün. Spor yaparak enerji rahatlatılabilir. İlişkilerde çatışmalar, anlaşmazlıklar yaşanacaktır. İçsel gerginlik, öfke hali sağlımızı etkileyebilir. Çok fazla adrenalinden kaynaklı tansiyon ve migren gibi baş bölgesi ile alakalı rahatsızlıklar tetiklenebilir. Merkürün mars ile olumlu açısı bugün ve yarın ilişkilerde her ne kadar gerginlikler yaşasak da eninde sonunda ortak noktada buluşmayı kolaylaştırıyor.

Perşembe günüay koç burcunda. Hızlı ve dürtüsel kararlar vermekten kaçınmamız gerekiyor. Bugün ve yarın güneşin ay düğümleriyle olumlu akışı sağlık anlamında olumlu gelişmelere işaret ediyor. Aynı zamanda parasal anlamda da pozitif gelişmelere açık bir gün. Çok fazla riske girmediğimiz sürece sorun yok. Haberci rüyalar görülebilir, sezgilerin güçlü olacaktır.

Cuma günü sabah saatlerinde ayın pluton ile sert etkileşimi agresyonu tetikliyor. İçsel gerginlik ve fazla hırs iyi olmayabilir. Sinirli insanlardan uzak durmakta yarar var.Kariyer hayatınızda beklenmedik gelişmeler, anlaşmazlıklar yaşanabilir, uzun süredir bastırılan konular gündeme gelebilir. Kopartıcı etkiler var. Sakin kalmak önemli. Empati ile sorunların üstesinden gelinebilir. Öğlen saatlerinde daha uyumu enerjiler var.

Cumartesi günü ay boğa burcunda. Parasal konuların gündemde olacağı bir gün olabilir. Güven duygusu ve huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Özellikle öğlen saatlerinde parasal konularda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Masaj yaptırmak, lezzetli yemekler, kulağa hoş gelen müzikler dinlemek çok iyi gelecektir. Günün ilerleyen saatlerinde yakınlarımızla iletişim çatışmaları yaşayabiliriz.

Pazar günüay boğa burcunda. Parasal anlamda pozitif gelişmelerin olabileceği bir gün. Önemli kişilerle görüşmeler ve sorumluluk getiren kararlar için uygun etkiler var. Kendinizi huzur hissedeceğiniz ortamlarda vakit geçirebilirsiniz. İştah artışı yaşanabilir, hafif gıdalarla beslenmekte yarar var.

Astrolog Bilge Aslı

İnstagram: astrologbilgeasli