Spor dünyasından geçmiş olsun mesajı | Güney Gazetesi Mersin

Spor dünyasından geçmiş olsun mesajı

Spor dünyasından geçmiş olsun mesajı


Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki 2 depremin yaralarını sarmaya çalışılırken ülkemiz bu defa merkez üssü Hatay olan 6.4 ve 5.8 şiddetindeki depremlerle sarsıldı. 6 kişinin hayatını kaybettiği, 294 kişinin yaralandığı Hatay’daki deprem sonrası spor dünyası geçmiş olsun dileklerini paylaştı. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulubü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, “Merkez üssü Hatay olan ve çevre illerde de hissedilen depremlerden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu ise “Hatay'ın Samandağ ve Defne ilçelerinde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremlerin can ve mal kaybına sebep olmamasını diliyor, sarsıntıdan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” mesajına yer verdi.

Türkiye Basketbol ve Futbol Federasyonları da depremlerden etkilenen vatandaşlar geçmiş olsun dileklerimizi iletti. (Haber Merkezi)