“Zor günleri birlikte atlatacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Zor günleri birlikte atlatacağız”

“Zor günleri birlikte atlatacağız”


Binlerce kişinin hayatını kaybettiği 11 ilde yıkıma neden olan merkez üssü Kahramanmaraş ve Hatay olan depremlerle ülkemiz zor günler geçirirken Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Başantrenörü Semih Soğuksu ve oyuncular “Zor günleri birlikte atlatacağız” mesajı yayınladı.

Misli.com Türkiye Basketbol Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) deprem nedeniyle ara verilen ve Mart ayında başlaması beklenen karşılaşmalar öncesi çalışmalarını Edip Buran Spor Salonu’nda sürdürüyor.

Başantenör Semih Soğuksu ve oyuncular ülkemizi yasa boğan deprem felaketi nedeniyle videolu bir bir mesaj yayınladı.

Başantrenör Semih Soğuksu, ülkemizin deprem felaketi nedeniyle çok üzücü bir durum ile karşı karşıya kaldığını ifade ederek, “Biz MSK ailesi olarak oyuncularımız ve taraftarımızla bütün kalbimizle bütün içtenliğimizle ülkemizin acısını paylaşıyoruz” dedi.

Takım kaptanı Recep Doğrusöz ise Tüm ülkeye baş sağlığı dileyerek “Ölenlere rahmet kalanlara bağlısı ve sabırlar diliyoruz. Hep birlikte bu zor günleri inşallah hep birlikte atlatacağız” şeklinde konuştu.

Başarılı oyuncu Tobin Bernard Carberry ise “Tüm Türkiye halkının yanınızdayız. Bu talihsiz durumu önemsiyoruz. Sizler için burudayız. Dualarımız ve düşüncelerimiz sizler için. Umurım bu trajediyi birlikte atlatırız” diye konuştu.

Koray Uzunhasan ise Mersin MSK oyuncuları olarak yaşadığımız deprem felaketi sebebiyle hepimize geçmiş olsun. Türk milletinin başı sağolsun” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)