Süper Amatör’de var olma savaşı 5 Mart’ta | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatör’de var olma savaşı 5 Mart’ta

Süper Amatör’de var olma savaşı 5 Mart’ta


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig B Grubu’nda 5 Mart’ta oynanacak 2 erteleme maçı 4 takımın var olma mücadelesine sahne olacak.

Mersin Süper Amatör Lig B grubunda play-off’a çıkacak 3. Takım ile küme düşecek takımın belirleneceği 5 Şubat’ta oynanması gereken Erdemli Yörükspor ile Erdemlispor ve Tarsus Gücü ile Mersin 33 FK maçları elverişsiz hava şartları nedeniyle oynanamamıştı.

Bu maç play off oynamayı garantileyen Mersin 33 FK için formalite bir maç gibi görünüyor ancak diğer 3 takım ve maç yapmayacak olan 3. sıradaki  Erdemli Belediyespor için kritik öneme sahip.

Erdemli Yörükspor erteleme maçında rakibi Erdemlispor’u yenmesi durumunda play-off’a çıkacak, kaybetmesi durumunda ise maç fazlası ile 3. sırada yer alan Erdemli Belediyespor play-off’a yükselen 3. takım olacak. Erdemlispor ise kaybetmesi ve son sıradaki Tarsus Gücü’nün de Mersin 33 FK’yı yenmesi durumunda küme düşecek. Son sıradaki Tarsus Gücü ise play-off’u garantileyen Mersin 33 FK’yı yenmesi ve 1 puan önündeki Erdemlispor’un Erdemli Yörükspor’a yenilmesi durumda küme düşmekten kurtulacak.

 

 

 

 

“BU ŞARTLARDA KARŞILAŞMAK İSTEMEZDİK”

Erdemli Yörükspor Teknik Direktörü Yıldıray Keser erteleme maçında kendilerini zor karşılaşmanın beklediğini söyledi. Erdemlispor maçını almaları durumunda play-off’a çıkacaklarını ifade eden Keser, . Bizim için zor bir maç olacak. İkiside Erdemli takımı. Bu şartlarda karşılaşmak istemezdik. Biz çıkalım onlar ligde kalsın isterdik. Biz yenersek, son sıradaki Tarsus Gücü’de Mersin 33 FK’yı yenerse Erdemlispor küme düşecek. Biz yenemezsek Erdemlispor ligde kalacak. Çok kiritik bir maç olacak. Kendi işimize bakacağız kazanmak için çıkacağız” diye konuştu.

 

“PLAY-OFF’A ÇIKARSAK 4 TRANSFER YAPACAĞIZ”

Oyuncularını Cuma günü toplayarak top başı yapacaklarını ifade eden Keser, “Oyuncularımızın çoğu dışarıdan geliyor. Depremden dolayı oyuncularımızın kalacak yer sorunu olduğu için toplayamadık. Play-off’a çıkarsak 4 yeni oyuncu transfer edeceğiz” dedi.