“Bahanelere sığınmayıp gereğini yapacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Bahanelere sığınmayıp gereğini yapacağız”

“Bahanelere sığınmayıp gereğini yapacağız”


 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu deprem nedeniyle verilen aranın ardından Pazar günü karşılaşacağı Edirnespor maçı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.  Teknik Direktör Ersin Aka, hafta sonu yapacakları maçla ilgili yaptığı değerlendirmede Edirnespor’un 15 tane transfer yaptığını ve bu oyuncuların takımlarında iyi performans gösteren kaliteli oyuncular olduğunu söyledi. Edirne’nin yeni transferleri oynatmadığı halde erteleme maçında Karbel Karaköprü’yü yendiğini hatırlatan Aka, “Gerçekten iyi ve ikinci yarıya çok ciddi takviyeler yapan, bir takıma karşı oynayacağız. Bizi kolay bir maç beklemeyeceğini tahmin ediyoruz. Bizim konumuz hiçbir zaman rakiplerimiz değil. Biz hiçbir rakibimizden korkmuyoruz. Eğer bizi biz yapan değerleri sahaya yansıtırsak iyi konsantre olursak iyi hazırlanırsak hangi takım olursa olsun zaten sahada gerekeni yapan bir takımız” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ”

Bu süreçten endişe duyduğunu daha önce de dile getirdiğini vurgulayan Aka, “Grubumuzda belki de depremi yaşayan tek takımız. Oyuncularımız ailelerini memleketlerine gönderdi. En önemli maçı kazandığımızın sabahı depremi yaşayarak kazandığımız maçın coşkusunu yaşayamamanın ve ritmi sürdürememenin üzüntüsünü yaşıyoruz ama bunlar bahane değil. Biz şampiyonluğun en önemli adayıyız. Bunun için taraftarımız ve yönetim olarak kenetlendik. Bütün Mersin olarak buna ihtiyacımız var. O yüzden bahaneler arkasına sığınarak değil gereğini yaparak inşallah bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“YENİ TRANSFERLER TAKIMA ADAPTE OLDU”

Adanaspor’dan transfer ettikleri orta saha oyuncusu Mehmet Sefa Etöz’ün ardından transferi kapattıklarını belirten Aka şunları söyledi: “Mehmet depremi yaşadı. Aramıza katılarak çalışmalara başladı. Takımımıza ciddi katkı sağlayacaktır. Başka transfer düşünmüyoruz. Yeni transferlerimiz takıma adapte oldu. Gayet güzel bir havamız var. Depremin verdiği psikolojik hasarı atlatarak lige kaldığımız yerden devam edeceğiz.” (Haber Merkezi)