Erdemli Belediyespor’da şok ayrılık | Güney Gazetesi Mersin

Erdemli Belediyespor’da şok ayrılık

Erdemli Belediyespor’da şok ayrılık


HASAN KÜÇÜK

Mersin Süper Amatör Lig B Grubu’nda Erdemlispor’un Erdemli Yörükspor’u yenmesi ile play-off oynamaya hak kazanan Erdemli Belediyespor’da şok bir ayrılık yaşandı. Teknik Direktör Sadullah Coşar ile yollarını ayıran Erdemli Belediyespor yönetimi Teknik Direktör İlhan Özbay ile anlaştı.

Erdemli Belediyespor yönetimi Kulüp Başkanı Taner Korkmaz başkanlığında toplandı. Yapılan görüşmede play-off maçları için antrenmanlara start vermeye hazırlanan Sadullah Coşar ve Turan Taş'a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek yolların ayrıldığı bildirildi. Coşar ile yolların ayrılmasının ardından Erdemli Belediye Sporun yeni Teknik Direktörü İlhan Özbay oldu. Çeşitli takımların yanından Mersin İdman Yurdu’nda da forma giyen İlhan Özbay, Sorgun Belediyespor ve Yozgar Bozokspor gibi takımlarda teknik direktörlük yaptı.    

 

SADULLAH COŞAR'IN KARNESİ

Erdemli Belediyespor’un alt yapısında görev alan 46 yaşındaki deneyimli teknik adam Sadullah Coşar bu sezon A Takımın başına getirildi. Coşar ve Taş yönetimindeki Erdemli Belediyespor Süper Amatör Lig B Grubu'nda 18 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Bu ikilinin yönetimindeki Erdemli Belediyespor ligin en çok gol atan takımı olurken (48) kalesinde ise 20 gol gördü. Coşar yönetimindeki Erdemli Belediyespor Mut İdmanyurdu'nun 39 puanla lider bitirdiği ligi 38 puan toplayarak averajla 3.sırada tamamlamıştı. Coşar ve teknik ekibi 2022 yılında Erdemli Belediyespor genç takımını Türkiye şampiyonasına götürerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.