MSK telafi peşinde | Güney Gazetesi Mersin

MSK telafi peşinde

MSK telafi peşinde


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’e 2 sayı farkla 86-84 yenilen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) 20. Hafta karşılaşmasında yarın Semt 77 Yalovaspor’u mağlup ederek maç fazlasıyla Yılnak Samsunspor’a kaptırdığı liderliği yeniden almak istiyor.   

MSK, yarın yapacağı Semt 77 Yalovaspor maçı hazırlıklarını Edip Buran Spor Salonu’nda sürdürüyor.

 

“TELAFİ İÇİN KAZANMAMAZ LAZIM”

Başantrenör Semih Soğuksu geçen hafta Ankara’da planda olmayan şanssız bir mağlubiyet aldıklarını söyledi. Deprem nedeniyle düşen ritimlerini ve tempolarını artırmak için çalışmalarını Ankara’da  yaptıklarını hatırlatan Soğuksu, “Geçen haftaki maçta eksikliklerimiz vardı. Oğulcan Baykan, sakattı. İlker sezonu kapattı. Oğulcan düzeldi. Ankara’da mağlubiyetin telafi etmek için Yalova maçından galip gelmemiz gerekiyor. Kendi evimizde seyircimiz önünde oynayacağız. Bu maçı kazanıp liderliğimize devam etmek istiyoruz” dedi.

Yalova ekibinin play-off hedefi olan bir takım olduğunu anlatan Soğuksu şunları söyledi: “Yabancı oyuncularını değiştirdiler ama erteleme maçı olduğu için bizim maçta oynayamayacak. Tek yabancı ile oynayacaklar. Geçen hafta farklı kazandılar. Zor bir maç ama seyirci desteğinin kazanmamızda etkisi büyük olacak. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz.”