“Ne olursa olsun mücadele edeceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Ne olursa olsun mücadele edeceğiz”

Tarsus erteleme maçında Çarşamba günü Arnavutköy Belediyesi’ni konuk edecek

“Ne olursa olsun mücadele edeceğiz”


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta maddi olarak zor günler geçiren, transfer tahtasını açtıramadığı için gençlerle çıktığı maçlardan tarihi yenilgiler alarak 50 golle en çok gol yiyen takım olan Tarsus İdman Yurdu deprem nedeniyle ertelenen 24. hafta karşılaşmasında Çarşamba günü Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u konuk edecek. Saat 14.00’te başlayacak karşılaşma Tarsus İlçe Stadı’nda oynanacak.

Tarsus İdman Yurdu oynadığı 24 maçta 3 galibiyet 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı. 18 gol atabilen sarı lacivertliler kalesinde ise 50 gol gördü. Düşme hattındaki Tarsus ekibi 20 puan ile 17. sırada yer alıyor.

Tarsus’un bugünkü rakibi Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor ise 9 galibiyet 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet 35 puan ile 9. sırada yer alıyor. 

 

“ERKEN GOL YİYİNCE DİRENCİMİZ DÜŞÜYOR”

TİY Teknik Direktörü Sinan Atım hafta sonu oynanan karşılaşmada Somaspor’a 4-0 yenildiklerini hatırlatarak “Maça istekli ve arzulu başladık ama tecrübesizlik nedeniyle bireysel hatalardan kaynaklı üst üste 2 gol yedik. Genç takım olduğumuz için erken gol yiyince oyuncularımız demoralize olup dirençleri düşüyor ve oyundan kopuyorlar. İkinci yarı ayakta durmaya çalıştık. Gol yemeden ilk yarıyı bitirsek ikinci yarı farklı olacak belki puanda alacağız ama erken gol yiyince direnç gösteremiyoruz” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELEN MÜCADELEYİ YANSITACAĞIZ”

Bugün yapacakları Arnavutköy maçı için çalışmaları tamamladıklarını anlatan Atım, “Oyuncularımız maçta istek ve arzularını sahaya yansıtacaklar. Elimizden geldiğince mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Sonuç ne olursa olsun oyuncularımız çıkıp mücadele edecek” şeklinde konuştu.

Atım, kaleci Mert Can Salık’ın sakat olduğu  oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağını söyledi.