TİY’e bir darbe de Arnavutköy’den: 1-9 | Güney Gazetesi Mersin

TİY’e bir darbe de Arnavutköy’den: 1-9

TİY’e bir darbe de Arnavutköy’den: 1-9


HASAN KÜÇÜK

 

Maddi olarak zor günler geçiren ve transfer tahtasını açtıramadığı için genç oyuncularla çıktığı karşılaşmalardan farklı mağlubiyetler alan Tarsus İdman Yurdu’na bir darbede Arnavuktöy Belediyesi’nden geldi. TFF 2. Lig Beyaz Grup 24. Hafta erteleme maçında Tarsus İdman Yurdu Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u konuk etti. TİY, transfer tahtasını açtıramadığı için karşılaşmaya yine gençlerle çıktı. Tarsus İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan konuk takım 7. ve 13. dakikalarda Ferhat Görgülü’nün attığı gollerde 0-2 öne geçerken 16. dakika Furkan Yaman, 18. dakikada Ömer Faruk Yılmaz ile durumu 0-4 yaptı.

22. dakikada kaleci değişikliğine giden TİY’de sakatlığı nedeniyle ilk 11’de yer almayan Mert Can Salık oyuna dahil oldu. Sarı lacivertli ekipte Mohammad Lith Alzin 33. Dakikada attığı golle durumu 1-4 yapsa da Tolga Şahin ilk yarının sonunda attığı golle takımını soyunma odasına 1-5 önde götürdü.

İkinci yarıya da gollerle başlayan konuk ekip 59 dakikada Furkan Işıkdemir, 77. dakikada

Berat Ali Genç, 87. dakikada Furkan Yaman’ın penaltı golü ile durumu 1-8 yaptı. 87. Dakikada Adem Metin Türk’ün son golü ile Arnavutköy karşılaşmayı 1-9 kazandı. Düşme hattındaki TİY 20 puanla 17. sıradaki yerini korudu.