“TİY’e sahip çıkmayana sizde sahip çıkmayın” | Güney Gazetesi Mersin

“TİY’e sahip çıkmayana sizde sahip çıkmayın”

“TİY’e sahip çıkmayana sizde sahip çıkmayın”


 

HASAN KÜÇÜK

 

Maddi olarak zor günler geçiren ve transfer tahtasını açtıramadığı için genç oyuncularla çıktığı karşılaşmalardan farklı mağlubiyetler alan ve son olarak ta  Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’a evinde 9-1 yenilen Tarsus İdman Yurdu’nda büyük üzüntü yaşanıyor. Mağlubiyet sonrası Tarsuslulara seslenen Kulüp Başkanı Cem Kavalcı, “Bu takıma maddi ve manevi sahip çıkmayanlara sizde sahip çıkmayın” dedi.

 

“BIRAKTIĞINIZ ESERİNİZDEN MEMNUN MUSUNUZ?”

 

“Bizim bizden başka dostumuz yok derken, kendi kendimize bile dost olmayı beceremez hale geldik” diyen Kavalcı, “Başarı varken stadı büyütme projeleri konuşulurken bugün zorlu süreçte aynı stadın tribünlerinin 4’te 1’ini bile dolduramaz olduk. İyi günde de kötü günde de takımın yanında olduğunu iddia edenler ne yazık ki ortalıkta gözükmemektedir.” şeklinde konuştu.

 

Tarsus’ta yetişip burada kazanç sağladıkları halde TİY’e sahip çıkmayanlara tepki gösteren Kavalcı,“Her gittiğimiz deplasmanda o kentin siyasilerini o tribünlerde görürken bizde ise bir tane siyasi maça gelip manevi anlamda bile takımımızın yanında olmuyor. Bugün bu takıma isyan edenler Tarsuslu evlatlarımıza muhalefet oldukları kadar Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a Tarsuslu Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Ali Mahir Başarır, Baki Şimşek, Eski Belediye Başkanı Şevket Can’a Oda Başkanları’na muhalefet olsaydı bu takım belki de bugün daha güçlü olabilirdi” dedi.

 

“TİY’İ SAHİP ÇIKMAYANLAR TARSUS SOKAKLARINDA OY İSTEMESİN”

Seçim vaktinin gelip çattığı bu dönemde Tarsus’tan çıkan milletvekili aday adaylarına da seslenen Can, “Bu takıma maddi manevi ufacık bir destek bile olmayan kimse gelip te Tarsus sokaklarında oy istemesin. Tarsus İdman Yurdu’na gönül vermiş herkese çağrımdır; Tarsus İdman Yurdu’na sahip çıkmayan kimseye sizde sahip çıkmayın!” ifadelerini kullandı.

 

“ZARAR VEREN HERKESTEN HESAP SORACAĞIZ”

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve sezon başındaki başkanı Hakan Yıldırım ve yönetim Kurulu üyelerine de seslenen şunları söyledi: “Bıraktığınız eserinizden memnun musunuz? 32 milyon TL borç bıraktığınız o para ile kurduğunuz kadrodan bugün kim var? Allah şahidimiz hesabını soracağız! Hukuk çerçevesinde de hesabını soracağız karşılaştığımızda da. Bu kulübe zarar vermiş herkesten davacıyız!.”