“Kolay olmayacak ama başaracağız” | Güney Gazetesi Mersin

“Kolay olmayacak ama başaracağız”

“Kolay olmayacak ama başaracağız”


HASAN KÜÇÜK

 

Geçen hafta Belediye Kütahyaspor ile 1-1 berabere kalarak yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 4’e düşmesine rağmen liderliğini sürdüren TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu hafta sonu yapacağı Entegre Solar Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın çalışmalarını yakından takip ederek zaman zaman antrenmanları izleyen Kulüp Başkanı Metin Saltık, şampiyonluk yolunun kolay yürünmeyeceğini bilerek yola çıktıklarını söyledi. “Her büyük başarı inanç, emek, mücadele, gözyaşı, düştüğünüz yerden kalkma, özveri ve en önemlisi vazgeçmeme ister” diyen Saltık “Evet kolay olmayacak ama başaracağız ve sezon sonu hep beraber meşaleleri İdman Yurdu meydanında yakacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

ASLAN GÖK 2 AY SAHADAN UZAK KALACAK

Belediye Kütahyaspor maçında sakatlanan Yeni Mersin İdman Yurdu futbolcusu Aslan Gök’ün 8-10 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Aslan Gök’ün sağlık durumu ile ilgili kulüpten açıklama yapılarak şu ifadelere yer verildi: “Belediye Kütahyaspor maçında sakatlandıktan sonra kaldırıldığı hastanede kapsamlı tetkikleri yapılan oyuncumuzun menisküsünde yırtık tespit edilmiş ve tedavi için ameliyat edilmiştir. Oyuncumuzun sağlık durumu iyi olup; 8-10 hafta sahalardan uzak kalacaktır.”

 

 

DOSTLUK MAÇINI SİLFİKE KAZANDI

Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu ile Bölgesel Amatör Lig’de play-off oynayacak olan Silifke Belediyespor arasındaki dostluk maçını Silifke ekibi 87. dakika attıkları golle 1-0 kazandı.