Amatör’de play-off heyecanı başlıyor | Güney Gazetesi Mersin

Amatör’de play-off heyecanı başlıyor

 Amatör’de play-off heyecanı başlıyor


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme play-off maçlarında heyecan başlıyor. Hafta sonu Süper Amatörde 3, 1. Amatör Kümede ise 4 karşılaşma kıran kırana mücadeleye sahne olacak.

Mersin Süper Amatör Lig B grubunu lider bitiren ancak maddi kriz nedeniyle alacaklarını ödediği oyuncularını göndermesi nedeniyle play-off çıkıp çıkmayacağı merak konusu olan Mut İdman Yurdu Mustafa Keskin Çavuşoğlu başkanlığında yeni bir yönetim oluşturup Teknik Direktörlüğe Onur Çalıkuşu’nu getirerek yeni bir kadro kurdu. Maçlara çıkmak için hazırlıklarını tamamlayan Mut ekibi Pazar günü ilk maçta saat 14.00’te Akdeniz Belediyespor’u ağırlayacak. Taraftara sosyal medya üzerinden çağrı yapılarak “Şanlı İdman Yurdu'muzun geçen pazar kapatılması konuşulurken bu pazar sahaya çıkacak olması harika bir şey. Bu kötü durumdan çıkarmak için çok uğraş verdik ve başardık. Şimdi de destek zamanı Rakipimiz Akdeniz Belediye Spor. Takımını yalnız bırakma Mut” ifadelerini kullandı.

A grubunu lider bitiren Mersin Camspor ise saat 15.00’te Mersin 33 FK’ya konuk olacak. Aynı saatte Mezitli 33 Spor ise Erdemli Belediyespor’u ağırlayacak.

 

1.AMATÖR KÜME PLAY-OFFTA 4 MAÇ VAR

 

Mersin 1. Amatör Küme play-offta ise hafta sonu 4 karşılaşma oynanacak. Cumartesi oynanacak karşılaşmada Tarsus Kavaklıspor Bozyazı Belediyespor’u Binevlerspor ise Tarsus Barbarosspor’u konuk edecek. Pazar günü ise Taşucuspor -Mersin Galataspor’u, Çeşmelispor ise Akdeniz Zirvespor’u ağırlayacak.