Her maç final | Güney Gazetesi Mersin

Her maç final

MSK, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 21. Hafta karşılaşmasında ilk maçta 27 sayı farkla yendiği Depomaxx Harem ile bu defa İstanbul’da karşılaşacak.

Her maç final


HASAN KÜÇÜK

 

TED Ankara Kolejliler mağlubiyetinin ardından geçen hafta Semt 77 Yalovaspor’u 10 sayı farkla yenerek yeniden zirvedeki yerini alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 21. Hafta karşılaşmasında Pazar günü İstanbul ekibi Depomaxx Haremspor’a konuk olacak. Saat 14.00’te İstanbul Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma TBF/ Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Mersin ekibi maç için Cumartesi günü İstanbul’a hareket edecek.

Oynadığı 20 maçtan 17’sini kazanan ve 37 puanı bulunan MSK aynı puanlı Çağdaş Bodrum ile zirveyi paylaşırken bu haftaki rakibi Dopomaxx Haremspor ise 8 galibiyet ve 28 puan ile 11. sırada yer alıyor. 

 

 

“KAYBETMEK İSTEMİYORUZ”

MSK Başantrenörü Semih Soğuksu,  Güney Gazetesi’ne yaptığı açıklamada,  deprem etkisiyle iyi bir antrenman yapamamalarının sonucunda tempolarının düştüğünü ve bu nedenle önceki hafta TED Ankara Kolejliler karşısında talihsiz bir yenilgi aldıklarını hatırlattı. Toparlanıp iyi bir çalışma yaptıktan sonra çıktıkları Semt77 Yalova maçını kazandıklarını anlatan Soğuksu, “Pazar günü ise Harem maçına çıkacağız. Bizim için her maç final niteliğinde. Şu an Bodrum ve Samsun ile beraber zirve mücadelesi içindeyiz. Onun için maç kaybetmek istemiyoruz. Kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Mersin’de oynanan maçta farklı yenmiştik ama kendi evlerinde iyi oynuyorlar. İlk maçtaki kadronun üzerine takviyelerde yaptılar. İyi hazırlandık. İyi durumdayız” şeklinde konuştu.

Deplasmanda oynayacakları 2 haftayı kayıpsız atlattıktan sonra seyircileri ile buluşmak istediklerini ifade eden Soğuksu, “Şampiyon yolundaki engelleri aşarak ligi lider bitirip süper lige çıkmak istiyoruz” dedi.

 

 

İLKER 4 HAFTA PARKEDEN UZAK KALACAK

Daha önce sakat olan Oğulcan Baykan’ın düzelerek kadroda yer aldığını belirten Soğuksu, menisküs ameliyat olan  İlker Tunalı’nın ise 4 hafta parkeden uzak kalacağını söyledi.