Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Ahmet Atakan’la yola devam | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Ahmet Atakan’la yola devam

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü’nde başkan değişmedi. ​​​​​​​ Ahmet Atakan ve Birol Gelbul’un yarıştığı genel kurula katılım rekor seviyedeydi.

Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü Ahmet Atakan’la yola devam


Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü’nün olağan genele kurulu yapıldı. 601 üyeden  450’ye yakın üyenin katıldığı genel kurul oldukça olgun bir hava içinde geçerken,  başkanlık için iki dönemdir bu görevi sürdüren Ahmet Atakan ve  eski başkanlardan Birol Gelbul’un listesi  yarıştı.

Genel Kurulun Divan Başkanlığını Faik Burakgazi yaparken, çalışma ve denetim kurulu raporlarının okunmasından ardından yönetim ve denetim kurulu  üyeler tarafından ibra edildi.

Daha sonra verilen önergeler görüşüldü. Üyelerin oybirliğiyle kabul edilen önergeye göre tüzükte değişiklik oldu. Bundan sonra Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübüne başkan seçilenler üst üste iki dönem başkanlık yapabilecek ve üçüncü dönem aday olamayacak. Bir dönemi boş geçirdikten sonra tekrar aday olabilecek.

 

 

Daha sonra seçime geçildi. 601 üyeden 421’i oy kullandı. Ahmet Atakan’ın listesi  268 oyla seçimi  kazanırken, Birol Gelbul’un listesi  150 üyenin oyunu alabildi. 3 oy ise geçersiz sayıldı.

Ahmet Atakan’la  birlikte Avni Sönmez, Ömer Ok, Ayşe Aygar, Şemsettin Özcan, Mehmet Halit Bezek ve Nebil Gündüz Tenis Kulübü  asil üyeliklerine seçilirken, Denetim Kurulu Tarık Güvenç, Ahmet Akın, Ahmet Balata, Onur Kurulu da  Necdet Özcan, M. Cihat Lokmanoğlu, Mahmut Cömert, Jozef Atat ve Mahmut Antalyalı’dan oluştu.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Ahmet Atakan, tüm üyelere teşekkür ederek, “Hizmet için göreve devam  kararı almıştık. Tüm üyelerimizin kulübümüze katkısı var. Mersin’in tüm branşlarımızda adını doyurmaya devam edeceğiz. Seçim yarışı bitmiştir, el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. (Haber Merkezi)