Tarsus’ta çöküş sürüyor: 5-0 | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta çöküş sürüyor: 5-0

Tarsus’ta çöküş sürüyor: 5-0


 

HASAN KÜÇÜK

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta maddi olarak zor günler geçiren ve transfer tahtasını açtıramadığı için genç oyuncularla çıktığı karşılaşmalardan farklı mağlubiyetler alarak ligin dibine demir atan

Tarsus İdman Yurdu 27. Hafta karşılaşmasında bu defa Eşin Grup Nazilli Belediyespor’a 5-0 yenildi.

Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmaya sarı lacivertli ekip Mert Can Salık, Mert Temizkan, Mohammad Lıth Alzın, Yusuf Atım, Kerem Özer, Tugay Cicili, Kayra Can Yavuz, Furkan Kara, Emre Kara, Yusuf Eren Arıca ve Ege Can’dan oluşan 11 ile çıktı. Ev sahibi Eşin Group Nazilli Belediyespor ilk golünü 20. dakikada Mert Özyıldırım ile bulurken 32. dakikada Doğukan Nelik durumu 2-0 yaptı. Ev sahibi takım 44. dakikada Alim Harlak’ın penaltı golü fark 3’e çıkardı. Aydın temsilcisi ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

 

 

TİY BU SEZON  64 GOL YEDİ

Tarsus İdman Yurdu 2. yarıda da aradığı gole bir türlü ulaşamazken Nazilli Belediyespor 52. dakikada Bertuğ Bayar’ın golü ile farkı 4’e çıkardı. Maçın 5. ve son golünü ise 63. dakikada Emre Toptan kaydetti.  26 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan Tarsus İdman Yurdu 20 puan ile 17. sıradaki yerini korudu.