Süper Amatör play-offta bütün maçlar berabere | Güney Gazetesi Mersin

Süper Amatör play-offta bütün maçlar berabere

Süper Amatör play-offta bütün maçlar berabere


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin Mehmet Sor Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme play-off maçlarında heyecan başladı.  Süper Amatörde oynanan bütün maçlar beraberlikle tamamlanırken, 1. Amatör Kümede ise  Bozyazı Belediyespor ve Mersin Galataspor haftanın galip gelen takımları oldu.

Mersin Süper Amatör Lig B grubunu lider bitiren ancak maddi kriz nedeniyle play-off maçlarına çıkıp çıkmayacağı tartışılan Mut İdman Yurdu Belediyespor Teknik Direktör Onur Çalıkuşu’nun önderliğindeki yeni kadrosuyla çıktığı ilk maçta evinde Akdeniz Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

Mut İdman Yurdu Kulüp Başkanı Mustafa Keskin Çavuşoğlu maç sonrası yaptığı açıklamada, kendi evlerinde oynadıkları maçta 1 puan alabildiklerini söyledi. Yönetim kurulunda yaşanan sıkıntılar sonunda eski oyuncuların gittiğini ve getirilen yeni oyuncuların 4 günlük bir antrenmanın ardından maça çıktığını ifade eden Çavuşoğlu, “Böyle bir durumda 3 puan almamız sürpriz olurdu. Bunları söylerken asla mazeret olarak algılanmasın. Ağlayacaksak göreve gelmezdik.  Mücadelemiz hız kesmeden devam edecektir. Hocalarımı, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bütün Mut izledi; yürekleriyle oynadılar. Kazanırız kaybederiz hiç mesele değil önemli olan o Ruhu yakalamışız. Haftaya Camspor’a daha iyi hazırlanıp gideceğiz” dedi.

A grubunu lider bitiren Mersin Camspor ise Toroslar Suni Çim Sahasında karşılaştığı Mersin 33 FK ile 2-2 berabere kaldı. Mezitli Eski İlçe Stadı’nda oynanan diğer karşılaşmada ise Mezitli 33 Spor ile Erdemli Belediyespor arasındaki karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

 

 

1.AMATÖR PLAY-OFF’TA 2 MAÇ BERABERE BİTTİ

Mersin 1. Amatör Küme play-offta ise hafta sonu 4 karşılaşma oynandı Cumartesi oynanan karşılaşmada deplasmanda Tarsus Kavaklıspor’u 1-3 mağlup eden Bozyazı Belediyespor 3 puanın sahibi olurken Binevlerspor ise Tarsus Barbarosspor ile 2-2 berabere kaldı. Pazar günü oynanan maçlarda deplasmanda Mersin Galataspor, Taşucuspor’u 1-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Çeşmelispor ise Akdeniz Zirvespor ile 1-1 berabere kaldı.