“AKP iktidarı Mersin’i göz ardı ediyor” | Güney Gazetesi Mersin

“AKP iktidarı Mersin’i göz ardı ediyor”

CHP Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen, Mersin’in merkezi iktidar tarafından göz ardı edildiğini söyledi. Antmen, “Ne başlaması gereken yatırımlar başlıyor ne tamamlanması gereken yatırımlar devam ediyor. Defalardır söylüyoruz: Ya Mersin’i afet bölgesi ilan edin ya Mersin Büyükşehir Belediyesinin İller Bankasından aldığı payı artırın ya da özel statü verin” ifadelerini kullandı.

“AKP iktidarı Mersin’i göz ardı ediyor”


ELVAN KONUK


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Alpay Antmen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Mersin’de tamamlanmayan yatırımlara dikkat çekti.

Mersin’in deprem bölgesine en yakın il olduğu için ve akrabalık ilişkileri nedeniyle yaklaşık 400 bin vatandaşa kucak açtığını söyleyen Antmen, “Her ne olursa olsun sonuna kadar da depremzede vatandaşlarımızı bağrımıza basmaya devam edeceğiz ama AKP iktidarı yani merkezî iktidar Mersin'i göz ardı ediyor. Ne başlaması gereken yatırımlar başlıyor ne tamamlanması gereken yatırımlar devam ediyor. Defalardır söylüyoruz: Ya Mersin'i afet bölgesi ilan edin ya Mersin Büyükşehir Belediyesinin İller Bankasından aldığı payı artırın ya da özel statü verin” şeklinde paylaşım yaptı.

 

“ÇİFTÇİLERE GEREKEN ÖNEM VERİLMİYOR”

 

Mersin merkezde ve Silifke'de geçtiğimiz günlerde yaşanan dolu afeti ile ilgili de konuşan Antmen, “Buradan bütün çiftçilerimize geçmiş olsun diyorum. Çiftçilerimize gereken önem verilmiyor ama inşallah bu durum Millet İttifakı'nın iktidarında düzelecek” ifadelerini kullandı.