Kavaklıspor’dan Bozyazı’ya ters logo tepkisi | Güney Gazetesi Mersin

Kavaklıspor’dan Bozyazı’ya ters logo tepkisi

Kavaklıspor’dan Bozyazı’ya ters logo tepkisi


HASAN KÜÇÜK

 

Mersin 1. Amatör Küme play-off ilk maçında Tarsus Kavaklıspor’u 1-3 yenen Bozyazı Belediyespor’un sosyal medya hesabından paylaştığı skorda rakibinin logosunu ters basması tepkiye neden oldu.

Cumartesi oynanan Mersin 1. Amatör Küme play-off ilk maçında Tarsus Kavaklıspor rakibi olan Bozyazı Belediyespor’a evinde 1-3 mağlup oldu. Maçtan sonra Bozyazı Belediyespor’un Facebook hesabından  skoru gösteren bir paylaşım yapıldı. Bu paylaşımda Kavaklıspor’un logosu ters olarak yer yer alırken altında ise “Kaldığımız yerde, gideceğimiz yerde belli siz olduğunuz yeri düşünün” notu yer aldı.

Kavaklıspor Kulübünün hem Teknik Direktörlüğünü hem de Başkanlığını yapan Murat Ulukanoğlu ise sosyal medya paylaşımında logolarının ters olarak yer almasına tepki gösterdi. Ulukanoğlu, “Bu sayfayı kim kullanıyorsa yaptıklarına yazdıklarına dikkat etse çok iyi olur. Bu maçta ben takımımın başında idim. Güzel maç oldu. Galip geldiniz. Tebrik ettik ama paylaşımlarınızda yılllardır amatör spora emek vermiş, şaibesiz bir takım olan Kavaklıspor’un  amblemini ters bir şekilde çevirip altına ise bir yazı yazmanız Bozyazı Belediyespor’a yakışmadı. Şampiyonluğa oynayan bir takıma bu hiç yakışmadı. Bilmeyerek yapıldı ise düzeltilmesini bekliyoruz” dedi.