“Şansımızı değerlendireceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Şansımızı değerlendireceğiz”

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Durusoy, TFF’nin kararına tepki gösteren Silifke Belediyespor’un yaygaracılık yaptığını öne sürdü.

“Şansımızı değerlendireceğiz”


HASAN KÜÇÜK

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta 27 puan ile 4. sırada yer alırken deprem felaketi sonrası TFF’nin aldığı karar ile aralarında Silifke Belediyespor’unda olduğu grubundaki 5 takım ile play-off oynayacak olan Anamur Belediyespor çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.  TFF aldığı karar sonrası 4 oyuncu transfer eden Anamur Belediyespor maçların başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

Anamur Belediyespor Teknik Direktörü Ali Haydar Durusoy, Güney'e yaptığı açtığı açıklamada, play-off maçlarının Nisan ayının ilk haftası başlamasını beklediklerini söyledi. TFF’nin kararı ile 2. Grubun lideri Kahramanmaraş İstiklal Spor İle 7. Grubun lideri Adana 1954 FK’nın  3. Lige yükseltildiğini hatırlatan Durusoy, “2. ve 7. Gruptaki 5 takım ise puan sıralamasına göre play-off oynayacak. Play-offu lider bitiren 2 grubun liderleri final maçında karşılaşacak, Finalde şampiyon olan 3. lige çıkacak” dedi.

 

 

 

“YAYGARACILIK YAPIYORLAR”

 

Durusoy, Silifke Belediyesporlu yöneticilerin TFF’nin kararına tepki gösteren sözlerinin hatırlatılması üzerine “Onlara bakacak olursan herkes haklı. 11 tane maç var. Nasıl, nerede oynayacaksınız?  Mesela Silifke Gaziantep Gücü’ne nasıl gidecek? Araban’a nasıl gideceksiniz? Onu düşüneceksiniz. Kilis’e nasıl gideceksiniz? Futbolcu gider mi? Deprem bölgesinden gelen futbolcu 2. katta kalmıyor. Silifkelilerin yaptığı yaygaracılık. Bırakacaksınız bu işleri. Orada bir felaket olmuş. İstenilirse hiçbir maç oynanmasın. O kadar insan keşke ölmese ve böyle bir şey olmasa idi. Futbol insan canından önemli mi? Anamur Belediyespor camiası olarak biz Futbol Federasyonunun aldığı karara saygı duyuyoruz. Baktığımız zaman bizim için şampiyonluk zor gözüküyordu. Anamur için böyle bir şans doğdu çıkacağız oynayacağız. Anamur Belediyespor olarak bu şansı değerlendirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Play-off maçları için çalışmalarının Anamur’da sürdüğünü ifade eden Durusoy, “1 tane kaleci, 1 tane stoper, 1 tane orta saha, 1 tanede kanat oyuncusu olmak üzere 4 transfer yaptık. Maçların oynanacağı tarihi ve fikstürü bekliyoruz. Çalışmalarımıza Anamur’da rutin antrenmanlarımızla devam ediyoruz. Çıkıp mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.