MİY’de yoğun tempo | Güney Gazetesi Mersin

MİY’de yoğun tempo

MİY’de yoğun tempo


HASAN KÜÇÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grupta yakın takipçisinin 7 puan önünde 51 puan ile liderliğini sürdüren Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu 25. Haftada Pazar günü yapacağı Nevşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Toroslar Belediyesi Aziz Sancar tesislerinde sürdürülen çalışmalarda oyuncular taktik çalışması yapıyor.

Teknik Direktör Ersin Aka, çok iyi geçen ve 2-1 kazandıkları Elazığ maçında eski oyunlarına dönmenin sinyallerini verdiklerini söyledi. Futbolcularının gösterdikleri performansla kendilerini mutlu ettiğini anlatan Aka, “Kağıt üzerinde bakınca rakibimiz olan son deplasmana gideceğiz. Nevşehir 2. yarının en çok puan toplayan takımı. Geçen hafta ağır bir mağlubiyet aldılar. Saha şartları, atmosferi, taraftarı ile gerçekten güzel ve zor bir maç olacak. Geçen hafta ruhumuzun geri dönmesi ile birlikte bu maçta da aynı konsantrasyonu aynı çalışmayı sahaya yansıtacağımıza inanıyorum. Maçtan iyi bir şekilde dönmeyi umut ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

GÜZEL: MAÇI KAZANIRSAK BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDECEĞİZ

 

Takımın kaptanı kaleci  Sertaç Güzel ise geçen haftaki önemli galibiyette kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarının büyük katsının olduğunu vurguladı. Taraftarlara teşekkür eden Güzel şunları söyledi: “Bu hafta önemli bir Nevşehir maçımız var. Elazığ galibiyetinin önemli olması için Nevşehir maçını kazanmamız gerekiyor. Aynı ciddiyet aynı arzu ile Nevşehir maçını kazandığımız takdirde puan olarak çok büyük avantaj elde edeceğimizi düşünüyorum.”