Mersin’den gönderilen narenciye, çadırkentlerde dağıtılıyor | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’den gönderilen narenciye, çadırkentlerde dağıtılıyor

Mersin’den deprem bölgesine gönderilen 160 ton limon ve portakal çadırkentlerde dağıtılmaya başlandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, desteklerinden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini dile getirdi.

Mersin’den gönderilen narenciye, çadırkentlerde dağıtılıyor


ZELİHA ÖZİPEK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersinli üreticilerden satın aldığı 160 ton limon ve portakalı, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay’daki depremzede vatandaşlara dağıtacağını açıklamıştı. Proje ile ilgili Başkan Vahap Seçer, “Üreticiden satın aldık, bir güzel paketledik, deprem bölgesindeki vatandaşlarımız için yola çıkardık. Afiyetle yesinler. Üreticilerimize destek, vatandaşlarımıza vitamin oldu, iyi de oldu” demişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Mersin’den gönderilen narenciyelerin dağıtımına başladıklarını söyledi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ağbaba, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer ‘in gönderdiği portakal ve limonları çadır kentlerde yaşayan vatandaşlarımıza dağıttık.  Yağış nedeniyle zor günler yaşayan depremzedelere elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Başkanımıza destekleri için teşekkürler” ifadesini kullandı.