3 günde 2 maç | Güney Gazetesi Mersin

3 günde 2 maç

Lider ÇBK, Başkent’te OGM Ormanspor’a konuk olacak

3 günde 2 maç


HASAN KÜÇÜK

Euro League Women 2022-2023’te Final Four’a adına yazdıran, ING Kadınlar Basketbol Ligi’nde ise rakiplerini saf dışı bırakarak play-offa lider olarak katılmayı büyük ölçüde garantileyen Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Nilay Aydoğan Sezonu 25. Hafta karşılaşmasında bugün OGM Ormanspor’a konuk olacak. Mersin’de oynanan ilk karşılaşmada rakibini 28 sayı farkla yenen ÇBK, Salı günü saat 15.00’te Ankara ’da M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’ndaki ikinci karşılaşmada da mağlup ederek şampiyonluk yolundaki bir engeli daha aşmak istiyor. Mersin’deki çalışmalarını tamamlayan Turuncu lacivertli ekibim Ankara’ya giderek maç saatini beklemeye başladı.

ÇBK, 24 maçta 22 galibiyet 46 puanla liderliğini sürdürürken OGM Ormanspor ise 9 galibiyet 33 puanla 9. sırada yer alıyor.

Eurolig dahil 9 günde çıkacağı 5 karşılaşmanın 3’ünü geride bırakan ve bunlardan galip gelen ÇBK, Salı günkü Ormanspor ve Perşembe günkü Antalya Toroslar Basketbol maçının ardından KBSL’de normal sezonu kapatacak.