Amatör Kümede Bozyazı zirvede | Güney Gazetesi Mersin

Amatör Kümede Bozyazı zirvede

Amatör Kümede Bozyazı zirvede


HASAN KÜÇÜK

Mersin Mehmet Sor 1. Amatör Küme play-off karşılaşmasında Çeşmelispor’u evinde 2-1 mağlup eden Bozyazı Belediyespor zirveye yerleşti.

Mersin 1. Amatör Küme 2. Hafta karşılaşmasında Bozyazı Belediyespor evinde Çeşmkelispor’u konuk etti. Gürsel Kavun Stadı’nda oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği, Bozyazı Kaymakamı Tucay Topsakaloğlu’nunda tribünden izlediği karşılaşmayı Bozyazı Belediyespor 70.dakikada Ahmet Can Olcars ve 78. dakikada Arif Boz’un attığı gollerle 2-1 kazandı. 2’de 2 yaparak puanını 6’ya çıkaran Bozyazı Belediyespor zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

 

 

Binevlerspor ise Mersin Galataspor ile Toroslar Suni Çim Sahada karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 yenen Binevlerspor 3 puanın sahibi oldu. Binevlerspor 1 galibiyet 1 beraberlik ve 4 puan ile 2. sırada yer aldı. Tarsus Barbarosspor ise yine bir başta Tarsus ekibi Kavaklıspor’u konuk etti. Bol gollü ve çekişmeli geçen karşılaşmada 3-2 galip gelen taraf Barbarosspor oldu. 4 puana sahip Barbarosspor 3. sırada yer aldı. Akdeniz Zirvespor ise Taşucuspor’u 2-1 mağlup ederek 4 puanla 4. sırada yer aldı. Bu grupta tek gelibiyeti bulunan Mersin Galataspor 3 puanla 5. Sırada, Çeşmelispor 1 puanla 6. sırada bulunuyor. Hiç galibiyeti bulunmayan Taşucuspor ve Tarsus Kavaklıspor’un puanı ise sıfır.